Bentley Bentayga Speed voor derde keer Wards 10 Best Interiors

Bentley Bentayga Speed 21 dash14-10-21. Bentley heeft met de Bentayga Speed één van de tien prestigieuze ‘Wards 10 Best Interiors’ awards gewonnen. Daarmee wint Bentley voor de derde keer op rij.

 


De prijzen voor de tien mooiste auto-interieurs worden jaarlijks uitgereikt door WardsAuto, een Amerikaanse organisatie die dagelijks nieuws en inzichten brengt over de wereldwijde autoindustrie. Voor het derde jaar op rij is het vakmanschap en de aandacht voor detail in het interieur van Bentley door deze organisatie erkend.
Bentley Bentayga Speed 21 lv 

De juryleden van WardsAuto beoordeelden dit jaar 33 in aanmerking komende auto’s die in de VS werden geleverd met een nieuw of aanzienlijk verbeterd interieur. De Wards 10 Best Interiors-verkiezing, die nu voor de elfde keer is gehouden, beloont esthetiek, comfort, ergonomie, materiaalgebruik, pasvorm en afwerking, en gebruiksvriendelijkheid van de displays en bedieningselementen.
Bentley Bentayga Speed 21 Speed 

“Het is altijd spannend om een Bentley in de competitie te hebben waar net een designteam mee bezig is geweest dat duidelijk is aangemoedigd om de grenzen van auto-interieurs te verleggen”, verklaart Tom Murphy, Managing Editor bij WardsAuto. “In het geval van de Bentayga Speed heeft het team een sportief en boeiend passagierscompartiment ontworpen dat de identiteit van het merk behoudt en tegelijkertijd de nieuwste connectiviteits- en infotainmenttechnologieën bevat. Het feit dat zo’n groot gedeelte van dit interieur met de hand is gemaakt, maakt het nog bijzonderder.”
Bentley Bentayga Speed 21 dash 

Ongeëvenaarde luxe en comfort
Volgens de jury heeft het interieur van de Bentayga Speed vele buitengewone details, waardoor het toch al onderscheidende exterieurdesign van de Bentley Bentayga naar een nog hoger niveau wordt getild. In het interieur vertaalt een unieke benadering van design zich in ongeëvenaarde luxe en comfort met een exclusieve kleursplitsingsoptie inclusief Alcantara-elementen en unieke kleuraccenten die zorgen voor onderscheidende looks.
Bentley Bentayga Speed 21 int achter 

Prachtig handgemaakt fineer, innovatieve technische afwerkingen, duurzaam leer en een grote keuze aan stiksels zorgen tezamen voor een interieur dat speciaal is ontworpen om de inzittenden tijdens hun reis te verwennen. Daarbij tilt het Naim for Bentley-audiosysteem muziek naar een hoger niveau met het meest krachtige audiosysteem dat leverbaar is in een SUV. Deze letterlijk en figuurlijk toonaangevende optie levert via twintig speakers 1.780 Watt aan vermogen en is speciaal is ontworpen voor de meest toegewijde audiofielen.
Bentley Bentayga Speed 21 achter