SEAT Vakantiecheck op 30 onderdelen

Seat vakantiecheck 1812-6-18. Autovakantie betekent dikwijls veel kilometers. Het is dus van belang dat je auto goed in orde is. Daarom biedt SEAT voor 19,95 euro de Vakantiecheck aan.

 

 

Wie afstanden wil maken, moet in goede conditie zijn. En dat geldt ook voor auto’s die in de zomervakantie honderden of zelfs duizenden zware kilometers afleggen. SEAT biedt zijn klanten daarom de SEAT Vakantiecheck aan, waarbij voor slechts € 19,95 alle belangrijke onderdelen van de auto worden gecheckt.

Tijdens de SEAT Vakantiecheck wordt een SEAT op dertig belangrijke punten nagelopen. Dit om de conditie van onder meer de banden, remmen, motor, elektrische installatie, ruitenwissers, carrosserie, het onderstel en interieur te controleren. Daarbij worden ook alle vloeistoffen bijgevuld en krijgen klanten gratis een leuk cadeautje in de vorm van een unieke SEAT-ijsblokjesvorm.
Seat vakantiecheck 18

Voordelig airco-onderhoud
Over verkoeling gesproken… Tijdens de zomervakantie is het natuurlijk belangrijk dat de airconditioning van een auto goed werkt. SEAT-rijders kunnen daarom bij hun dealer terecht voor een airco-onderhoudsbeurt. Voor slechts € 109 wordt het aircosysteem gecontroleerd en afgevuld met een fluortoevoeging, zodat eventuele lekkages later eenvoudig op te sporen zijn. Een geurbehandeling zorgt ervoor dat schimmels, bacteriën en nare luchtjes verdwijnen.

Actieprijzen voor zomerbanden
Banden krijgen veel voor hun kiezen tijdens een lange rit door Europa. Het is daarom zaak om ze ruim voor vertrek goed na te kijken, want het profiel kan bijvoorbeeld niet diep genoeg meer zijn. SEAT biedt zomerbanden (Uniroyal en Continental) aan met tot dertig procent korting. Ze zijn er al vanaf € 68 per band (inclusief montage) voor de SEAT Mii.
SEAT eMii deeldienst 18 lzij

Korting op accessoires
Verder kunnen SEAT-rijders bij hun dealer terecht voor navigatiekaartupdates (van € 149 voor € 99) en alle mogelijke accessoires die een autoreis naar de zon een stuk gemakkelijker en comfortabeler maken. Wat te denken van hulpveren (€ 189, inclusief montage), dakdragers (€ 40 korting), een universele dakkoffer (€ 50 korting), een originele SEAT-dakkoffer (€ 200 korting), zonwering (30 procent korting) of een tablethouder (50 procent korting).