Dacia Jogger een nieuwe 7-zits gezinsauto wordt onthuld op de IAA

Dacia Jogger 21 teaser31-8-21. Dacia Jogger! Een simpele, sterke en internationale naam voor de nieuwste aanwinst in de Dacia-familie.

 

 

Een veelzijdige 7-zits gezinsauto, die op 3 september wordt onthuld tijdens een live online event. De naam doet denken aan sportiviteit, het buitenleven en positieve energie. De Dacia Jogger belichaamt de pragmatische en heel eigen insteek van Dacia en versterkt het ‘outdoor’ karakter van de nieuwe merkidentiteit. De Dacia Jogger zal op 6 september voor het eerst te zien zijn in een outdoor-omgeving op de 2021 IAA Mobility autoshow in München.
Dacia Jogger 21 teaser

De ‘outdoor’ gezinsauto van Dacia met tot 7 zitplaatsen
Met vijf of zeven zitplaatsen is de Dacia Jogger ideaal voor (grote) gezinnen. Hij is veelzijdig en maakt met zijn uiterlijk een knipoog naar avontuurlijke uitstapjes in de natuur. De auto wordt gekenmerkt door de pragmatische insteek van Dacia. Het is een auto die de ruimte biedt om met vrienden en familie en met volledige vrijheid erop uit te trekken.

Dacia JOGGER: kort van naam, groots van nature
Jogger is een simpele, moderne naam die voor iedereen goed is uit te spreken en die universeel te begrijpen is. De naam staat voor dynamiek, positieve energie en outdoor. Het achtervoegsel ‘-er’, net als bij het iconische SUV-model Duster, verwijst naar robuustheid en uithoudingsvermogen.

In de startblokken in München
De nieuwe Dacia Jogger wordt op 3 september om 10.00 uur onthuld tijdens een online event, dat via deze link is bij te wonen. Kort daarna, op 6 september, zal de auto te zien zijn op de IAA Mobility in München waar ook Dacia CEO Denis Le Vot bij aanwezig is. Daarna, vanaf 7 september, volgt een programma van nieuwe en spannende evenementen door de stad. De laatste updates over deze evenementen zijn te volgen via events.dacia.com.