Audi A8 L 60 TFSI e voor fluisterstil vervoer Schiphol VIP centre

Audi Schiphol vip centre 21 vliegtuig2-8-21. Schiphol VIP centre zet drie nieuwe Audi’s A8 L 60 TFSI e in om gasten in alle comfort van en naar hun vliegtuig te brengen.

 


Dat comfort krijgt een extra dimensie. De plug-in hybride limousines rijden op deze korte ritten volledig elektrisch en dus emissievrij en fluisterstil. De drie luxe A8 L 60 TFSI e-modellen versterken de twee volledig elektrische Audi’s e-tron die het VIP centre al eerder inzette.
Audi Schiphol vip centre 21 Audi 3x

Op de grote nationale luchthaven is het onlangs door Marcel Wanders compleet vernieuwde Schiphol VIP centre een oase van rust. In luxe lounges en suites kunnen gasten ontspannen en genieten van een hapje en een drankje terwijl alle (reis)formaliteiten voor ze in orde worden gemaakt. Het VIP centre biedt onder meer leden van Koninklijke Huize, (internationale) hoogwaardigheidsbekleders en VIP-passagiers een exclusieve reiservaring, waarmee de keuze voor Audi als vanzelfsprekend is.

Partner van het eerste uur
Al sinds de officiële opening in 2008 door (toen nog) Koningin Beatrix maakt het Schiphol VIP centre gebruik van Audi-modellen om gasten rechtstreeks vanuit het VIP centre over het platform naar hun vliegtuig te brengen of daar op te halen. De Audi A8 heeft daarbij altijd een belangrijke rol vervuld: zijn comfort en hoge kwaliteitsniveau sluiten perfect aan bij die van het VIP centre. Door de jaren kreeg het wagenpark van het VIP centre een extra veelzijdig tintje door de toevoeging van luxueuze Audi SUV-modellen. Dat begon met de inzet van de Audi Q7 en vandaag-de-dag kunnen gasten ook genieten van de power, luxe en stilte van twee elektrisch aangedreven Audi’s e-tron.
Audi Schiphol vip centre 21 vliegtuig

Drie nieuwe A8 60 TFSI e-modellen
Met de inzet van drie A8 L 60 TFSI e-modellen geeft het Schiphol VIP centre een comfortabele traditie nu een passend vervolg. Deze Audi’s kunnen dankzij geavanceerde plug-in hybridetechnologie tot wel 46 kilometer* volledig elektrisch aangedreven in alle rust en stilte afleggen. Daarnaast biedt de A8 L 60 TFSI e mede dankzij de verlengde wielbasis volop ruimte en de luxe van individuele stoelen achterin.

Voor de gasten van het Schiphol VIP centre is de Audi A8 net als het VIP centre zelf een luxe lounge, zij het op wielen. Voor meer informatie en het maken van reserveringen voor de Schiphol VIP service inclusief vervoer van/naar het vliegtuig in de luxe Audi’s: www.schiphol.nl/vip