BMW X5, X6 en X7 in gelimiteerde zwarte editions

BMW X6 Black Vermilion 21 dash12-7-21. Nieuwe highlights zijn de BMW X5 en BMW X6 Black Vermilion edities met exclusieve uitrustingsdetails. De BMW X7-editie in Frozen Black metallic combineert indrukwekkende opties tot een exclusief pakket.

 

 

Als speerpunten van het BMW X-gamma imponeren de BMW X5, BMW X6 en BMW X7 met een hoog niveau van comfort en luxe, superieure prestaties en uitgesproken dynamische rijeigenschappen. De twee Sports Activity Vehicles (SAV) en de Sports Activity Coupe (SAC) combineren deze kenmerken met een even dynamisch, elegant en onmiskenbaar onderscheidend design. 
BMW X5 Black Vermilion 21 lv

Alleen al in 2020 en met bijna 250.000 verkochte exemplaren wereldwijd, droeg het SAV/SAC-trio uit Spartanburg, VS, beslissend bij aan het succes van het merk BMW. Ongeveer elke achtste nieuw geleverde BMW-model was een BMW X5, X6 of X7.
BMW X6 Black Vermilion 21 lv

Alle drie de editie-modellen gaan in de verkoop met alle motoren beschikbaar voor elk van hun originele modellen. Ze kunnen met onmiddellijke ingang besteld worden, de marktintroductie begint in augustus 2021. De prijzen in Duitsland beginnen bij 93.200 euro voor de BMW X5 Black Vermilion, 100.700 euro voor de BMW X6 Black Vermilion en 108.700 euro voor de BMW X7 in Frozen Black metallic (elk inclusief 19% omzetbelasting).
BMW X7 Frozen Black 21 lv

Bijzonder opvallend: BMW X5 en X6 Black Vermilion uitvoering.
De centrale focus van de Black Vermilion-editie is het samenspel tussen de kleuren zwart en rood. Zo vormt de BMW dubbele nierengrille met modelspecifieke rode spijlen een effectief contrast met de speciale BMW Individual lakkleur Frozen Black metallic. Op de BMW X6 Black Vermilion komt dit visuele hoogtepunt op een bijzonder indrukwekkende manier tot uiting in combinatie met de niergrille Iconic Glow. De M-koplampen Shadow Line met BMW-laserlicht, inclusief geaccentueerde verlichting met blauwe X-signatuur, maken de opvallende look van de voorkant compleet. Bovendien benadrukt het M Sportpakket aan de buitenkant het dynamische karakter van de BMW X5 en X6 Black Vermilion-edities. Het omvat onder meer specifieke voor- en achterschorten en de M hoogglans Shadow Line met uitgebreide opties.
BMW X5 Black Vermilion 21 la
BMW X6 Black Vermilion 21 la

In het interieur van de BMW X5 en BMW X6 Black Vermilion-edities zorgt de M Alcantara Anthracite hemelbekleding voor een buitengewoon verfijnde sfeer. Een fijn bewerkt Edition-logo op het deksel van de bekerhouder in BMW Individual zwarte pianolak benadrukt de exclusiviteit van het beperkte model. De glasapplicatie Crafted Clarity op de iDrive Controller, de automatische versnellingshendel en Start/Stop-knop, evenals de BMW Individual kostbare houten interieurbekleding Fineline Black met aluminium inlegwerk zorgen voor extra verfijnde accenten. Bestuurder en passagier voorin reizen in comfortabele stoelen met een groot aantal verstelmogelijkheden. De BMW Individual volledig lederen bekleding Merino Black wordt bovendien versterkt door editiespecifieke rode contraststiksels voor zowel de bestuurdersstoel als de voorpassagiersstoel. Binnenin de BMW X5 Black Vermilion zijn de rode accenten ook terug te vinden op de achterbank. Evenzo is de rand van zowel de voorste als de achterste vloermatten in rood afgewerkt. Zonwerend glas met dieper getinte achterruiten achter de B-stijl verbetert de privacy van de passagiers en past harmonieus in het sportieve en dynamische exterieurdesign.
BMW X5 Black Vermilion 21 int
BMW X6 Black Vermilion 21 dash

BMW X7-editie in Frozen Black metallic – individueel en expressief.
Net als de Black Vermilion-edities heeft de nieuwe BMW X7-editie ook de speciale BMW Individual-lakkleur Frozen Black metallic, maar met details in contrasterende kleuren. De BMW M Sport-remklauwen van de editiespecifieke 22-inch BMW Individual Y-spaaks 758 I lichtmetalen velgen in Orbitgrau matt zijn uitgevoerd in hoogglanzend zwart. In combinatie met het M Sportpakket en de M High Gloss Shadow Line met uitgebreide opties is het vooral deze kleurbeperking die de 5,15 meter lange en ruim 2 meter brede zevenzitter nog indrukwekkender maakt. Het interieur van de BMW X7-editie in Frozen Black metallic zorgt voor een elegant discrete sfeer dankzij de M Alcantara Anthracite hemelbekleding, de glasapplicatie Crafted Clarity en zonwerend glas.
BMW X7 Frozen Black 21 lv
BMW X7 Frozen Black 21 lzij
BMW X7 Frozen Black 21 la