Polestar Space - de vierde is geopend in Amsterdam

Polestar Space Amsterdam 217-4-21. Geïnteresseerden kunnen nu ook kennismaken met Polestar in de Space aan de Van Baerlestraat 2-4 midden in het centrum van de hoofdstad.,

 

 

De Space in Amsterdam is net als de drie andere Nederlandse vestigingen tot op de millimeter ontworpen vanuit de minimalistische designfilosofie van Polestar en brengt de innovatieve benadering van het merk tot leven. Bezoekers kunnen er de Polestar 1 en Polestar 2 op verschillende manieren ontdekken en samenstellen; live, en via interactieve displays of virtual reality. Uiteraard zijn er ook demo’s beschikbaar voor een proefrit.
Polestar Space Amsterdam 21

Polestar filosofie
Met vragen kunnen bezoekers van de nieuwe Space in Amsterdam altijd terecht bij de Polestar Specialists, experts die alles kunnen vertellen over de filosofie en de producten van het merk en die niet op commissiebasis werken. Polestar vindt het belangrijk om in de Spaces een klantervaring te bieden die zich écht alleen op de consument richt, zonder focus op verkoop. Bezoekers bepalen er zelf hoeveel interactie ze wensen. En als ze de perfecte Polestar hebben samengesteld, kunnen ze hem online bestellen waar en wanneer het uitkomt. De auto wordt vervolgens naar keuze thuis afgeleverd óf vanuit het Polestar Handover Center in Beesd.

“Polestar zet grote stappen in Nederland. Het openen van een Space in onze hoofdstad is voor ons een nieuwe mijlpaal”, zegt Willem Baudewijns, Managing Director van Polestar Nederland.

Space netwerk
Met de opening van de vestiging in Amsterdam is het geplande Nederlandse netwerk van Polestar Spaces compleet. Polestar was al aanwezig in de regio Groot-Amsterdam met een pop-up Space in Amstelveen, die met de komst van de permanente Space aan de Van Baerlestraat niet langer geopend is. De overige Spaces bevinden zich op A-locaties in Rotterdam, Eindhoven en de Westfield Mall of the Netherlands. Alle vestigingen zijn momenteel uitsluitend op afspraak te bezoeken. De contactdetails van de Spaces zijn te vinden op polestar.com.

Polestar debuteerde eind 2019 in Nederland met de exclusieve Polestar 1, de geavanceerde, elektrische performance-hybride die twee elektromotoren combineert met een krachtige benzinemotor. Hij levert 609 pk en een koppel van 1.000 Nm. Dankzij z’n grote accu kan deze plug-in hybride tot maar liefst 124 kilometer (WLTP) elektrisch rijden op een volle lading.

Het Zweedse merk brak in 2020 door met de Polestar 2, een volledig elektrische performance-fastback met ruimte voor vijf personen, een vermogen van 408 pk, 660 Nm aan trekkracht, vierwielaandrijving en een rijbereik tot 470 kilometer (WLTP). Het was de eerste auto ter wereld met een geïntegreerd Android-infotainmentsysteem met toegang tot Google apps & services als Google Assistant, Google Maps en speciale apps via de Google Play Store.

Meer informatie over de Spaces en de modellen van Polestar is te vinden op polestar.com.