MINI viert bruiloft Harry en Meghan met one-off

MINI Harry Meghan 18 rv12-5-18. MINI bouwt ter gelegenheid van het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle 1 exemplaar van een zeer bijzonder model. Deze one-off MINI zal openbaar worden geveild.

 

 

MINI zal de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle vieren met een voor deze gelegenheid speciaal ontworpen MINI 3-deurs. Deze ‘one-of-a-kind’ MINI zal worden geschonken aan een door het paar gekozen goed doel. Na de trouwdag op 19 mei wordt de unieke MINI overgedragen aan de Children's HIV Association (CHIVA) voor een openbare veiling. 
MINI Harry Meghan 18 lzij

Het design team van MINI heeft een bijzonder 3-deurs model ontworpen. Met name het dak heeft een zeer opvallend ontwerp gekregen dar aansluit bij het exclusieve interieur en opvallende details aan de buitenkant. De unieke auto krijgt allerlei bijzondere details mee. Zoals een speciale grille en deurkrukken. Blauwe ringen rondom de voor- en achterlichten en nog veel meer.
MINI Harry Meghan 18 rv

De lay-out van het dak is met de hand gemaakt in verschillende lagen. Het design brengt elementen van Prins Harry samen met die van Meghan in de vlaggen van beider nationaliteiten. Zowel de Union Jack van Engeland als de Amerikaanse Stars & Stripes zijn herkenbaar.
MINI Harry Meghan 18 dak

De zijknipperlichten op de spatschermen worden gevormd door in 3D geprinte M en H met en hart en ringen.
MINI Harry Meghan 18 clignateur

Als je de deur van de auto opent wordt er op de grond de tekst Just Married geprojecteerd. Dat gebuert zowel links als rechts.
MINI Harry Meghan 18 Just Married