Unexpected Wheels oldtimers in Amstelveen

Unexpected Wheels Maserati6-5-18. Op zaterdag 2 en zondag 3 juni wordt de eerste editie van “Unexpected Wheels” in Stadshart Amstelveen georganiseerd. Meedoen is nog mogelijk.

 

 

Unexpected Wheels brengt een bijzondere collectie auto’s naar het Stadshart. Bezoekers worden getrakteerd op de meest imponerende klassieke auto’s van Nederland en auto’s van befaamde merken als Porsche, Ferrari en Cadillac. Daarnaast wordt op zondag een tourrit georganiseerd. Gedurende 100 km trekt een typisch Oud Hollands panorama voorbij waarvan de start en de finish op het Stadsplein zal plaatsvinden. Meedoen aan de tourrit op zondag 3 juni kan via: www.unexpectedwheels.nl. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl


Unexpected Wheels MaseratiMaserati Sebring te bewonderen tijdens Unexpected Wheels. De klassieker stond in 1967 op de Motorshow van San Francisco in de Verenigde Staten. De auto is recentelijk verkregen uit een Internationaal automuseum en sinds enkele weken in Nederland geregistreerd. Foto PR 

Ferrari Experience
Tijdens het evenement kunnen Personal Shopping Card houders een Ferrari Experience winnen door op locatie zijn of haar kaart te laten scannen. Het gehele weekend staat in het teken van de fifties en sixties met het oldtimers thema. Zo worden de hapjes uitgedeeld door o.a. dames op rollerskates. Ook kan je als Sandy en Danny op de foto in de Grease photo booth. Tot slot is er live muziek, diverse foodtrucks en zijn er kinderactiviteiten. Het kindertreintje rijdt het hele weekend door het Stadshart en kinderen mogen ritjes maken in een bijzondere klassieker. 

Over Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, We are Labels, Massimo Dutti, Nespresso, G-Star RAW, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een vershart te vinden. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl.