Unieke Range Rover SV voor bokser Anthony Joshua

Film 30Range Rover SV Anthony Joshua 20 portret16-3-20. Land Rover heeft een unieke Range Rover SVAutobiography LWB met veel exclusieve elementen gebouwd voor wereldkampioen Anthony Joshua OBE.

 

 

De volledig gepersonaliseerde Range Rover met 565 pk sterke Supercharged V8-motor is gepresenteerd bij de Finchley Boxing Club in Barnet gelegen in Noord-Londen. Daar is het succesverhaal van Joshua begonnen. De one-off Range Rover brengt de regerend kampioen deze zomer in stijl naar zijn volgende titelverdediging.
Range Rover SV Anthony Joshua 20 rv

Volgende gevecht
Joshua heeft de details van zijn volgende gevecht wereldkundig gemaakt: op 20 juni 2020 gaat hij het gevecht aan met de Bulgaarse uitdager Kubrat Pulev in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen. Dankzij de speciaal voor Joshua gebouwde Range Rover SVAutobiography LWB komt hij zeker in stijl aan bij dat gevecht.

Anthony Joshua zegt: “The countdown to my next fight has begun and this custom Range Rover will play its part in the build-up. With family and media commitments here in London and my training base in Sheffield, I spend lots of time on the road. The SVAutobiography will take the stress out of long trips, allowing me to relax in complete comfort, and its unique design features both my family crest and references to my boxing success and I have to thank the team at Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) for taking my ideas and making them real.”
Range Rover SV Anthony Joshua 20 portret

Unieke, gepersonaliseerde details
Range Rover SV Anthony Joshua 20 embleemHet unieke model is voorzien van onderscheidende Bespoke Black carrosserielak, met bijpassend dak en zijspiegels. De grille, aankleding van de luchtinlaten aan de zijkant en portiergrepen zorgen tegelijkertijd voor een discrete uitstraling. Opvallende 22-inch lichtmetalen wielen met gespleten spaken, Diamond Turned Finish en contrasterend rode remklauwen maken het geheel af. De Union Flag-emblemen op het voorspatbord dragen het nummer 258 – een subtiele verwijzing naar het managementbedrijf van Joshua.

Custom made badge op B-stijl
Op een speciaal, rond embleem op de B-stijl zijn de vier kampioenstitels zwaargewicht en het familiewapen verwerkt, evenals de initialen IBF, WBA, WBO en IBO. In de hoofdsteunen van alle vier de zitplaatsen is Joshua’s handtekening gestikt met contrasterend Pimento-stiksel. De Ebony Windsor Leather stoelen met Pimento gewatteerde inleg en contraststiksel zetten het doelgerichte thema van het interieur voort.
Range Rover SV Anthony Joshua 20 stoelen

Gepersonaliseerde details verwijzen naar de beroemde eigenaar van de unieke Range Rover SVAutobiography en zijn ieder ontwikkeld door de designexperts en vakmannen en -vrouwen van Special Vehicle Operations. Denk aan gepersonaliseerde verlichte instaplijsten en een bespoke plaquette op de middenconsole, voorzien van het AJBXNG-opschrift. In de aluminium afwerking op het dashboard is Joshua’s naam gegraveerd en de portiergrepen zijn geëtst met een uniek bokshandschoenmotief.
Range Rover SV Anthony Joshua 20 dash detail

De SVAutobiography heeft verder 24-voudig verstelbare voorstoelen en Executive Class Comfort-Plus achterstoelen zoals in een vliegtuig, inclusief verwarmde beenondersteuning en hot stone-massagefunctie voor eersteklas reizen. Joshua kan het nieuwste Touch Pro Duo infotainment bedienen met de centrale touchscreens voorin of, als hij achterin zit, via de 10-inch Rear Entertainment Screens die in de voorstoelen zijn gemonteerd.

Special Vehicles Operations
Alle Range Rover SVAutobiography modellen worden met de hand afgewerkt bij het Special Vehicles Operations Technical Center in Coventry en het voertuigpersonalisatieteam helpt klanten om hun unieke auto samen te stellen in samenwerking met een Land Rover designer. Voor meer informatie, zie https://www.landrover.nl/special-vehicle-operations/special-vehicles.html.