Volkswagen Golf standaard Digital Cockpit en LED

Volkswagen Golf 20 rv groen15-1-20. De nieuwe Volkswagen Golf oogt dynamischer dan ooit, is de enige in het ‘Golf-segment’ met standaard een volledig digitale cockpit en ongekend rijk uitgerust.

 

Hij is vanaf vandaag te bestellen in verschillende uitvoeringen en de prijzen beginnen bij € 25.995*. Voor snelle beslissers is hij tijdelijk ook verkrijgbaar voor het zeer scherpe Private Lease actietarief van €369** per maand.
Golf Style 19 lv

De achtste generatie is onmiskenbaar een Golf gebleven. Door de nieuwe indeling van het front, de innovatieve LED-verlichting (standaard) en zijn langgerekte silhouet is hij dynamischer dan ooit. Het interieur van de Golf heeft een grote verandering ondergaan. Hij is de eerste in het segment met standaard een volledig digitaal dashboard met grote schermen en de meeste fysieke knoppen zijn vervangen door touchscreens die door middel van haptische feedback (vibratie, beweging) communiceren met de berijder.
Volkswagen Golf 20 dash

De nieuwe eSIM biedt toegang tot een grote hoeveelheid online diensten van We Connect waardoor bijvoorbeeld het navigatiesysteem altijd is voorzien van de nieuwste kaartinformatie. De Golf 8 is de eerste Volkswagen die het niet alleen mogelijk maakt om achteraf technologieën te updaten, maar ze ook naderhand te upgraden (vanaf deze zomer). Zo zijn binnenkort bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control, verkeerstekenherkenning, het navigatiesysteem, de wifi-hotspot of een grootlichtassistent achteraf te activeren.
Volkswagen Golf 20 voorstoelen

Standaard met assistentiesystemen uit hogere segmenten
De nieuwe Golf scoort niet voor niets topscores in de botsproefcycli van het onafhankelijke Euro NCAP. Hij brengt een groot aantal assistentiesystemen uit hogere segmenten naar de ‘Golf-klasse’, waarvan er vele standaard zijn op elke uitvoering. Enkele voorbeelden zijn Lane Assist, Front Assist, Intersection Assist en het voorspellende Pedestrian Protection System. Ook standaard op elke Golf: de innovatieve Car2X-technologie, waarmee relevante informatie in milliseconden kan worden uitgewisseld met andere voertuigen én de infrastructuur. Dankzij deze technologie kunnen Golf-bestuurders tijdig worden gewaarschuwd voor mogelijk gevaarlijke situaties als ongelukken, pechgevallen of wegwerkzaamheden.
Volkswagen Golf 20 ra grijs