Renault Dealer of the Year is: ABD uit Friesland

Renault DOTY 20 ABD14-1-20. De Friese Renault dealer ABD, met vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek is voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’.

 

 

Het bedrijf was in 2019 opnieuw onverslaanbaar op het gebied van klanttevredenheid en behaalde de hoogste score met 88.8 van de 100 maximaal te behalen punten. ABD Renault – ook meermaals onderscheiden met de ‘Global Quality Award’ voor de beste servicekwaliteit – eindigde met 88.8 punten bovenaan in het klassement. Op het gebied van klanttevredenheid in verkoop, het behalen van het beoogde marktaandeel en verkoop van onderdelen en services werd het maximum aantal punten behaald.
Renault DOTY 20 ABD
2e plaats voor Hans Jongerius
Renault dealer Hans Jongerius behaalde de tweede plaats in het eindklassement en wist maximaal te scoren op het gebied van klanttevredenheid in zowel verkoop nieuw als service en verkoop van accessoires. Ook behaalde Hans Jongerius een hoge score op het gebied van verkoop van onderdelen.

3e plaats voor Oving
Ook Renault dealer Oving eindigde op het podium in 2019 met een derde plaats. Daarbij werden uitmuntende scores behaald op het gebied van behalen van het beoogde marktaandeel, klanttevredenheid in zowel verkoop nieuw als service en verkoop van accessoires.