SEAT Mii electric laagste private-lease vanaf € 229

SEAT Mii Electric 20 lv7-1-20. Het scherpste private lease-aanbod voor een elektrische auto. Met een maandtarief vanaf € 229* is de SEAT Mii electric de meest bereikbare EV van Nederland.

 

 

Onder het motto ‘op = op’ is het tijdelijk private lease-tarief exclusief voorbehouden aan de eerste 200 Mii electric privérijders in 2020. SEAT maakt elektrisch rijden in 2020 echt bereikbaar voor privérijders. Voor een private lease maandtarief vanaf € 229* via SEAT Private Lease zijn kosten als aanschaf, onderhoud & APK, verzekering, wegenbelasting, 4 jaar fabrieksgarantie en garantie op het batterijpakket gedurende de volledige private lease-periode inbegrepen. Enkel de kosten voor het opladen van de auto zijn exclusief, maar daarvoor levert SEAT aantrekkelijke, scherp geprijsde laadoplossingen. Het opladen van de Mii electric is overigens zo gebeurd. Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in 45 minuten voor 80 procent opgeladen. Via een laadpaal (7,2 kW wisselstroomlader) duurt dat ongeveer 4 uur.
SEAT Mii Electric 20 neuzen

Duurzaam en rap alternatief voor in de stad
Met een gecombineerd rijbereik van 260 kilometer (WLTP)**, en zelfs maximaal 358 kilometer uitsluitend bij gebruik in de stad, is de Mii electric het perfecte alternatief voor een praktische, duurzame en compacte stadsauto. De elektrische SEAT wordt aangedreven door een krachtige elektromotor (61 kW/83 pk, 210 Nm) en een 36,8 kWh sterk lithium-ion accupakket. Die combinatie maakt de Mii electric niet alleen emissievrij, maar ook nog eens snel en wendbaar. De acceleratie van 0-50 km/u vergt slechts 3,9 seconden, waarmee hij rap de stad doorkruist. Met een top van 130 km/u voelt de Mii electric zich echter ook prima thuis op de snelweg.
SEAT Mii electric 19 dash

Op = op
De Mii electric biedt keuze uit twee luxe uitvoeringen (Mii electric en Mii electric Plus). In de basis is hij al meer dan compleet uitgerust, met bijvoorbeeld elektrisch bedienbare ramen vóór, sportstoelen vóór, automatische airconditioning, rijstrookbehoudassistent, verkeersbordenherkenning en een DAB+ radio met 5-inch kleurenscherm en smartphone-integratie. Ook is iedere Mii electric standaard voorzien van een snellaadaansluiting (DC 40 kW) en een laadkabel (type 2).
SEAT Mii Electric 20 lv

Aanvullend op de twee uitvoeringen is de Mii electric verder te personaliseren via drie optiepakketten en vijf frisse carrosseriekleuren, waarvan er meerdere beschikbaar zijn in combinatie met een zwart dak en zwarte buitenspiegels.

Het aantrekkelijke, scherpe private lease-aanbod op de Mii electric geldt enkel voor de eerste 200 privérijders die de elektrische stadsauto van SEAT in 2020 bestellen. Dat laatste kan inmiddels bij de SEAT-dealers of op seat.nl, waarbij geïnteresseerden er wel snel bij moeten zijn, want op = op!
SEAT Mii electric 19 ra

*) SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

**) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.