Lexus 5 jaar garantie met een max van 200.000 km

Lexus 5 garantie 20 thumb3-1-20. Lexus introduceert in Nederland vijf jaar garantie met een maximum kilometrage van 200.000 kilometer op elke nieuw via de officiële kanalen verkochte Lexus.

 

 

Het merk Lexus staat al acht jaar op rij op nummer één van een groot gerenommeerd betrouwbaarheidsonderzoek, uitgevoerd door het Amerikaanse onderzoeksinstituut J.D. Power. Lexus staat bekend om zijn bouwkwaliteit en zijn bewezen betrouwbaarheid. Met de nieuwe standaard uitgebreide garantietermijn onderstreept Lexus dat het vertrouwen dat het merk in de markt geniet terecht is.
Lexus 5 garantie 20

Zorgeloos
Door de uitgebreide garantietermijn kunnen de kopers van een nieuwe Lexus vijf jaar zorgeloos rijden en komen ze niet voor onverwachte kosten te staan. Ook zijn er voor de eigenaar minder gebruikskosten. Daarnaast is de hoge grens van 200.000 kilometer een positieve uitzondering in de markt en uniek voor een premiummerk. De garantie betreft overigens ook de bewezen betrouwbare hybride componenten en de hybride batterij van de Lexus Hybrid modellen. Wordt de Lexus binnen de garantietermijn weer doorverkocht, dan gaat de nog doorlopende garantie gewoon over naar de nieuwe eigenaar. Dit zorgt niet alleen voor zekerheid voor de koper, maar ook voor een verwachte hogere restwaarde van de jong gebruikte Lexus.
Lexus RC F 10th 19 lv

De uitgebreide garantietermijn van vijf jaar / 200.000 kilometer geldt voor elke vanaf 1 januari 2020 geregistreerde Lexus en is standaard voor elk model.

1 Vijf jaar garantie bestaat uit drie jaar fabrieksgarantie en twee jaar aanvullende garantie via Louwman & Parqui. Voor de aanvullende voorwaarden klik hier.