Renault hoofdsponsor van VIVA400 voor 10e jaar

Renault viva400 19 logo11-12-19. Morgen worden voor de 12e keer VIVA400-awards uitgereikt aan succesvolle en inspirerende vrouwen.

 

Renault is voor het tiende achtereenvolgende jaar hoofdsponsor van de VIVA400 en viert de jubileumeditie met een recordaantal aanmeldingen én publieksstemmen: er is maar liefst 58.110 keer gestemd!
Renault viva400 19 logo

De VIVA400 is een lijst van vierhonderd ambitieuze en ondernemende vrouwen die wordt samengesteld door de trouwe fanbase van VIVA, de grootste vrouwencommunity van Nederland. Het publiek wordt gevraagd om een winnaar te kiezen in zes categorieën: Zakenwonders, Creatieven, Wereldverbeteraars, Techtalenten, Krachtpatsers en Zorgdragers. De uiteindelijke winnaars worden gekozen door een vakkundige, vrouwelijke jury op basis van de Top 5 van de publieksuitslag.

Tevens wordt bekend wie van de VIVA400-vrouwen de meeste publieksstemmen ontvangt en welk aanstormend talent de VIVA400 Visionista-award verdient. VIVA400 Visionista’s is het zusje van VIVA400 en geïntroduceerd in samenwerking met Renault. Het is een springplank voor aanstormend talent waarbij dertig kandidaten een masterclassprogramma volgen en strijden om een finaleplek. De VIVA400 Visionista wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de VIVA400-awards in Hotel Arena in Amsterdam. De prijsuitreiking wordt verzorgd door Renault.