Audi RSQ e-tron concept voor Spies in Disguise

Film 30Audi Spies in Disguise 19 man jongen1-12-19.  In aanloop naar de wereldpremière van de animatiefilm ‘Spies in Disguise’ is door de makers een spectaculaire digitale trailer ontwikkeld.

 

 

Audi, Twentieth Century Fox en Blue Sky Studios hebben een video gemaakt met de titel ‘Lunchbreak’. In deze trailer worden de hoofdrolspelers van ‘Spies in Disguise’ - Will Smith als superspion Lance Sterling, Tom Holland als wetenschapper Walter Beckett en de Audi RSQ e-tron - alvast even voorgesteld. De RSQ e-tron is Audi’s eerste concept car die exclusief voor een animatiefilm is ontworpen.
Audi Spies in Disguise 19 man jongen

In de trailer worden Lance Sterling en Walter Becket in hun Audi RSQ e-tron achtervolgd door de straten en metrotunnels van Washington DC. Het onwaarschijnlijke duo is in de RSQ e-tron onverslaanbaar dankzij de volledig autonome rijfunctie en extra ‘boost’ mode van de concept car die wordt ingeschakeld via Functions on Demand. De video is hier te bekijken: audi.us/SpiesInDisguise.

De elektrische en volledig geautomatiseerde Audi RSQ e-tron concept car is ontworpen in samenwerking met Blue Sky Studios. Het model heeft een autopilot-functie, een visionair design en futuristische highlights, waaronder een holografische snelheidsmeter.
Audi Spies in Disguise 19 RSQ

Over ‘Spies in Disguise’
‘Spies in Disguise’ – een productie van Blue Sky Studios – is een animatiefilm die zich afspeelt in de snelle, actierijke wereld van de internationale spionage. Superspion Lance Sterling (Will Smith) en wetenschapper Walter Beckett (Tom Holland) zijn bijna exact elkaars tegenpolen. Lance is de coole, minzame en joviale van de twee. Walter is allesbehalve dat. Maar wanneer het verhaal een onverwachte wending neemt, moet dit onwaarschijnlijke duo noodgedwongen samenwerken om de ultieme missie tot een goed einde te brengen. Daarvoor is een bijna onmogelijke vermomming noodzakelijk: de transformatie van Lance in een stoere, heldhaftige… duif. Walter en Lance moeten plotseling als team samenwerken om de wereld te redden van een groot gevaar.