DJ-duo Magnificence maakt track op PEUGEOT 208

Film 30PEUGEOT 208 DJ duo 19 lv28-11-19. Het Nederlandse DJ-duo Magnificence componeerde een track geïnspireerd op de nieuwe PEUGEOT 208. De ultieme driving track 'UNBORING THE FUTURE' is te horen via YouTube en Spotify.

 

Magnificence is een wereldwijd actief DJ-duo waarvan de populaire housetracks, remixes en bootlegs door de grootste DJ-namen gedraaid worden. Voor de bijzondere samenwerking met PEUGEOT heeft het duo, samen met DJ Shapov, de nieuwe track 'UNBORING THE FUTURE' gecomponeerd waarbij de makers zich hebben laten inspireren door de nieuwe PEUGEOT 208. De track vertaalt de adrenaline, emoties, kracht, souplesse en snelheid die de PEUGEOT 208 met zich meebrengt en zal housefans en autoliefhebbers over de hele wereld in beweging brengen.
PEUGEOT 208 DJ duo 19 lv

De volledig nieuwe PEUGEOT 208 overtuigt met zijn uitstraling, uitrustingsniveaus en keuze uit drie verschillende aandrijfvarianten: benzine, diesel of volledig elektrisch. #unboringthefuture #powerofchoice
PEUGEOT 208 DJ duo 19 lzij

De nieuwe generatie PEUGEOT 208 is nu in de Nederlandse showrooms te bewonderen en leverbaar voor prijzen vanaf 17.580 euro.