Renault bouwt 200.000e ZOE voor Nederlandse koper

Renault ZOE 19 lv27-11-19. Het jubileumexemplaar van de Renault ZOE is bestemd voor een Nederlandse koper, die speciaal naar de fabriek in Flins bij Parijs reisde om de auto van de band te zien rollen.

 

 

Speciale ceremonie
Robin Scholten van Lelieveld Makelaardij uit Oisterwijk, de trotse eigenaar van de 200.000ste Renault ZOE, reisde met Frans-Jozef Swinkels van Renault dealer Arend Auto Eindhoven naar de Renault fabriek in Flins om de auto van de band te zien rollen. Tijdens een speciale ceremonie, in het bijzijn van personeel en directie van de fabriek en de directie van het EV-programma, ontving Robin Scholten op symbolische wijze de sleutel van zijn nieuwe Renault ZOE.
Renault ZOE 19 200000

Verlegt de grenzen
De nieuwe Renault ZOE verlegt de grenzen in het compacte EV-segment. Het model is uitgerust met een 136 pk (100 kW) sterke elektromotor en een 52 kWh batterijpakket. De ZOE biedt de mogelijkheid om met een snelheid tot 22 kW AC (wisselstroom) te laden bij een regulier laadpunt en tot 50 kW DC (gelijkstroom) bij een snellaadstation, waarmee in slechts 30 minuten voldoende stroom voor een actieradius van 150 kilometer kan worden bijgeladen. Met een volgeladen batterij biedt de Renault ZOE een toonaangevende actieradius van 395 kilometer (WLTP).

Dit jaar beschikbaar met 4% bijtelling
De nieuwe, volledig elektrische Renault ZOE is er voor prijzen vanaf € 25.390,- in combinatie met batterijhuur. Inclusief batterij is de nieuwe Renault ZOE leverbaar vanaf € 33.590,-. Kijk voor meer informatie over de Renault ZOE op www.renault.nl/modellen/elektrische-autos.html