Volkswagen Motorsport presenteert nieuw R logo

Volkswagen R 19 logo8-10-19. De nieuw ontworpen ‘R’ wordt het nieuwe symbool van de sportieve modellen van Volkswagen. Het design ervan ligt in lijn met het nieuwe logo van Volkswagen.

 

Het label van de performance-modellen is moderner en strakker geworden. Net als bij het nieuwe 2D Volkswagen-logo heeft het designteam van Klaus Bischoff zich extra gefocust op het terugbrengen van het logo naar de essentie, in dit geval de sportiviteit van het gamma.
Volkswagen R 19 logo deur

Volkswagen R biedt liefhebbers al sinds 2002 de ultieme sportieve auto’s voor op het circuit én de openbare weg. Volkswagen Motorsport heeft sinds de lancering van het merk een aantal indrukwekkende modellen geïntroduceerd, waaronder de Passat R36, Touareg R50, Scirroco R en Golf R cabriolet.
Volkswagen R 19 logo

De huidige line-up van Volkswagen R bestaat uit de Golf R en de nieuwe T-Roc R. De Nederlandse prijzen en specificaties van de razendsnelle SUV worden op korte termijn worden bekendgemaakt.

Het nieuwe R-logo maakt zijn opwachting op de nieuwe Atlas Cross Sport R-Line die binnenkort wordt gelanceerd voor de Noord-Amerikaanse markt. De nieuwe ‘R’ is binnenkort ook op de R-Line modellen terug te vinden.