Thule Vector nieuw en al 2 keer in de designprijzen

Thule Vector Large 19 koffer7-10-19. Thule zet een nieuwe standaard in dakkoffers met de Thule Vector. Het ontwerp van deze premium dakkoffer is gericht op gebruiksgemak en stijl.

 

Een dakkoffer als geen ander
Thule Vector is volledig nieuw ontworpen en kent een directe, nauw aansluitende verbinding tussen de deksel en de basis en een karakteristiek naar voren gericht design. De dakkoffer is al bekroond met twee prestigieuze designprijzen, de iF Product Design award en de Red Dot Award, voor een uitstekend productontwerp.
Thule Vector Large19 rzij

De meest handige gebruikerservaring
Voor Thule staat gebruiksgemak voorop, in elke situatie - of het nu gaat om het bevestigen van de dakkoffer op de dakdragers, het laden of lossen of het gebruik onderweg. Bij elke stap biedt Thule Vector premium functionaliteit.

Belangrijke kenmerken
Elegant, sportief ontwerp met deksel en basis die naadloos aansluiten voor een onderscheidend uiterlijk.
Een premium interieur met geïntegreerde verlichting en een met vilt gevoerde onderzijde voor betere bescherming van je spullen.
Versterkt deksel zorgt voor een soepele, moeiteloze dubbelzijdige opening.
Een licht gekleurde binnenkant, in combinatie met een LED-lampje maakt het makkelijk ’s nachts in te laden of te lossen.
SlideLock-systeem met afzonderlijke vergrendelings- en openingsfuncties, waarmee de deksel op zijn plaats wordt vergrendeld en laat zien wanneer de dakkoffer goed gesloten is.
Eenvoudig te monteren dankzij het PowerClick snelmontagesysteem. De ratelknop zorgt dat het onmogelijk is de bevestiging té strak aan te draaien.
Toegang tot de achterklep van de auto met minimaal risico op contact met de dakkoffer. 

Tot het uiterste getest en verder
Zoals alle Thule dakkoffers, is Thule Vector uitgebreid getest, zowel in het echte leven als in het Thule testcentrum in Zweden, een ultramoderne faciliteit voor het extreem testen van dakkoffers.

Thule Vector is vanaf oktober 2019 beschikbaar in drie maten: medium (360 liter), large (430 liter) en de extra lage Alpine (380 liter) en twee kleurenschema’s. Consumentenadviesprijzen starten bij €1.575,00.

Voor verkoopkanalen en meer informatie bezoek www.thule.nl.  

Over Thule
Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals sportieve wandelwagens, fietszitjes en multifunctionele (fiets)trailers. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 140 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group.