Opel frontcamera wint Car Connectivity Award 2019

Opel Car Connectivity Award 19 voetganger30-9-19. Weer een prijs voor de innovatieve cameratechnologie van Opel. Deze keer is de prestigieuze Car Connectivity Award 2019 in de wacht gesleept.

 

De technologie – leverbaar in de Insignia en de nieuwe Astra – werd door lezers van het toonaangevende magazine auto motor und sport en de podcast Moove de eerste plaats in de categorie ‘prijs-kwaliteitsverhouding’ toebedeeld. De frontcamera won in het verleden al diverse prijzen en is ondertussen op diverse modellen standaard. De camera vormt de basis voor diverse rijassistentiesystemen zoals Forward Collision Warning en Lane Keep Assist.
Opel Insignia Grand Sport 18 rv

Innovatieve technologie voor breed publiek
“Vanaf het prille begin maakt Opel innovatieve technologie voor een breed publiek bereikbaar”, zei Vice President Communications Harald Hamprecht tijdens het in ontvangst nemen van de prijs in Stuttgart. “De populaire frontcamera is een mooi voorbeeld. Wij willen onze klanten auto’s aanbieden die niet alleen geavanceerd, maar ook veilig en comfortabel zijn. De lezers denken er net zo over. Daarom zijn wij zeer verheugd om deze prijs in ontvangst te nemen.”
Opel Car Connectivity Award 19 verkeersborden
Opel Car Connectivity Award 19 verkeersborden

Opel Car Connectivity Award 19 prijsElf categorieën
In 2019 was het de zesde keer dat lezers van auto motor und sport en Moove de winnaar van de Car Connectivity Award kozen. In elf categorieën werden auto’s en technologieën beoordeeld. Dat varieerde van telefoonintegratie en prijs-prestatieverhouding tot connectieve elektrische auto’s. Meer dan 12.000 lezers namen dit jaar deel aan de verkiezing.