Toyota uitgebreid aanbod op Taxi Expo Houten 2019

Toyota Taxi Expo 19 Hybrid30-9-19. Donderdag 10 oktober is het taxidag op Expo Houten. Toyota is er met de 9-persoons  PROACE SHUTTLE en de Corolla Touring Sports.

 

Op donderdag 10 oktober vindt in de Expo Houten de jaarlijkse netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer plaats. Toyota is aanwezig op de Taxi Expo 2019 met de Toyota Corolla Touring Sports en de Toyota PROACE SHUTTLE.
Toyota Taxi Expo 19 Hybrid

Toyota is als grootste autofabrikant ter wereld thuis in elke markt en kan met zijn modellen op elke behoefte inspelen. Tot negen personen vervoer je bijvoorbeeld riant in de Toyota PROACE SHUTTLE. Een royale en luxe topsedan als de Toyota Camry is uitermate geschikt voor VIP-vervoer en een rit naar Schiphol met vier personen en bagage kan comfortabel in de Toyota Corolla Touring Sports. De Toyota Prius – de bestverkochte taxi ter wereld - is ideaal voor efficiënt en zuinig stadsvervoer. Volledig uitstootvrij taxivervoer is ook mogelijk, met de door waterstof aangedreven Toyota Mirai.
Toyota Taxi Expo 19 Mirai

Ruimtelijke hybride
Toyota neemt de ruime Corolla Touring Sports mee naar de Taxi Expo 2019. De nieuwe Toyota Corolla is dit jaar geïntroduceerd en meteen ook als Touring Sports verkrijgbaar. Die heeft een bagageruimte van maar liefst 595 liter en biedt passagiers voor- en achterin een ruime zitpositie. De Corolla Touring Sports is leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen: een 122 pk sterke 1.8 Hybrid en een krachtige 180 pk sterke 2.0 High Power Hybrid. Beide zuinig en efficiënt en altijd voorzien van een automaat.
Toyota Taxi Expo 19 Corolla TS

Beste keuze voor 2020
Vanaf 2020 wordt de afschaffing van de BPM-teruggave een feit. Auto’s met een relatief lage CO2-uitstoot, zoals de hybride modellen van Toyota, hebben een lage BPM. Daardoor wordt de aanschaf van een Toyota als taxi extra interessant. Met het merk Toyota kies je voor de laagste CO2-uitstoot, de laagste kostprijs per kilometer en een financial lease-contract met een gunstig rentepercentage van 1,9 procent.
Toyota Taxi Expo 19 Prius

Toyota Hybrid: lage TCO
Hybride auto’s zijn minder schadelijk voor het milieu dan conventionele benzine- of dieselauto’s, maar dat is niet het enige voordeel. Zo kun je tot 50 procent van de rijtijd volledig elektrisch rijden. Verder hebben Toyota Hybrid modellen een bewezen hoge restwaarde en een uitzonderlijke betrouwbaarheidsscore. Ook traditionele slijtage-onderdelen als de remmen hebben minder te lijden. Bij het loslaten van het gaspedaal wordt namelijk de energie die bij het vertragen vrijkomt benut om het accupakket op te laden. Deze zaken resulteren in een zeer gunstige kilometerkostprijs en TCO (total cost of ownership). Tot slot rijdt een hybride uitermate comfortabel dankzij de automaat en de constante samenwerking tussen de elektromotor en benzinemotor.

9-Persoons taxi
Verder is ook de comfortabele Toyota PROACE SHUTTLE aanwezig op de Taxi Expo 2019. Een betrouwbare 9-persoons bus met de zuinigste dieselmotor in zijn klasse. Hij is beschikbaar als wendbare PROACE SHUTTLE Medium en als ruime PROACE SHUTTLE Long met een laadvolume tot 1.300 liter. Ideaal voor contractvervoer, taxiritten en bijvoorbeeld luchthaven- en/of hotelvervoer. De Toyota PROACE SHUTTLE is voorzien van een glazen panoramadak en een volledig vlakke kunststof laadvloer. Standaard is de auto uitgerust met airconditioning en cruisecontrol.
Toyota Taxi Expo 19 PROACE SHUTTLE

De Taxi Expo 2019 vindt plaats in de Expo Houten. Deelname is gratis voor mensen die werkzaam zijn bij taxibedrijven, touringcarbedrijven en overheden. Toyota is te vinden op stand 4.21. Meld je hier aan voor de Taxi Expo 2019.