Lexus brengt de sterren naar Film Festival Venetië

Lexus UX Venetie Brad Pitt10-9-19. Voor het derde achtereenvolgende jaar is Lexus sponsor van het Film Festival van Venetië. Het betekent dat de wereldsterren met een Lexus naar de rode loper worden gebracht. 

 

 

De nieuwe Lexus UX 250h, de enige zelfopladende hybride in het premium compacte crossover segment, vervoert de sterren tijdens het onlangs gehouden 76e Internationale Film Festival van Venetië, La Biennale di Venezia.
Lexus UX Venetie Catherine Deneuve Juliette Binoche
Lexus UX Venetie Jude Law John Malkovich

Brad Pitt, ster van de film ‘Ad Astra’ maakte zijn entree op de rode loper met de Lexus UX 250h. Ook sterren als Scarlet Johansson, Jude Law, John Malkovich, Penelope Cruz, Monica Belucci, Meryl Streep, Mel B en Catherine Deneuve worden met een zelfopladende hybride van Lexus naar het festival gebracht.
Lexus UX Venetie Monica Belucci
Lexus UX Venetie Penelope Cruz

Officiële sponsor
Lexus heeft voor het festival 35 auto’s beschikbaar gesteld om de sterren te vervoeren. Alle auto’s zijn voorzien van zelfopladende hybride technologie. Dit jaar is Lexus voor het derde opeenvolgende jaar de officiële automotive sponsor van La Biennale di Venezia.
Lexus UX Venetie 19 Meryl Streep

Lexus Experience Amazing
Lexus voelt zich verbonden met film omdat het merk zich met zijn hoge kwaliteit auto’s en uniek gevoel voor Japanse gastvrijheid, Omotenashi, net als bij de film zijn klanten een geweldige ervaring wil bieden. Lexus Experience Amazing transformeert functie in emotie, prestaties in innovaties en technologie in passie. Uitmuntende bouwkwaliteit, maximale aandacht voor detail, perfecte samenhang tussen vakmanschap en innovatieve technologieën, zijn enkele waarden die Lexus deelt met de prijswinnende films in Venetië.
Lexus UX Venetie Brad Pitt