BMW Z4 krijgt 41 pk extra met DTE chiptuning

BMW Z4 M40i DTE Tuning 19 lv18-8-19. Meer pk's en meer koppel plus 10% verbeterde gasrespons voor de BMW Z4 M40i Roadster. DTE Systems in het Duitse Recklinghausen levert een tuning programma dat je selecteert met een app.

 

Met een zelfverzekerd uiterlijk en perfecte gewichtsverdeling is de derde generatie van de BMW Z4 nu ook verkrijgbaar met de motor en het gaspedaaltuning door DTE Systems. Onder zijn lange motorkap genereert de BMW Z4 M40i Roadster een geoptimaliseerde prestatie van 381 pk (+41 pk) en 594 Nm (+94 Nm).
BMW Z4 M40i DTE Tuning 19 lv

PowerControl X: verbeterde prestaties voor de BMW Z4 (G29)
Sinds het begin van de turbocompressie en de bijbehorende hoge motorkoppelcijfers zijn de tuningboxen van DTE Systems een must-have op het gebied van rijdynamiek en prestaties. De chiptuningbox PowerControl X met smartphone-app toont zijn indrukwekkende effect.

Aangesloten op de centrale sensoren van het motormanagement is het extra vermogen van +41 pk en +94 Nm meteen klaar voor actie. De DTE-tuningbox ontplooit zijn volledige potentieel - vooral het geoptimaliseerde koppel zorgt snel voor een glimlach op het gezicht van de bestuurder. Met de BMW-tuning versnelt de Z4 (G29) M40i met gemak, altijd bereid om te presteren.

BMW motor tuning met smartphone-app
De BMW-bestuurder selecteert het gewenste tunings programma via de nieuwe smartphone-app. Beschikbaar zijn: Dynamic, Sport en Efficiency. Het tunen van de DTE-motor begint alleen wanneer de juiste temperatuur van de motor is bereikt - met behulp van de geïntegreerde opwarmtimer van de app.
BMW Z4 M40i DTE Tuning 19 iPhone

De Z4-bestuurder wordt op de hoogte gehouden van de huidige motorprestaties met het sportinstrumentenpaneel van de nieuwe app. DTE

PedalBox: gapedaaltuning voor de Z4 (G29)
De Z4 Roadster met achterwielaandrijving haalt de 100 km / u in ca. 4,5 seconden. Het gaspedaal-tuningssyteem ofwel de PedalBox verbetert de gasrespons van de BMW met maximaal 10%. Klinkt enorm en voelt net zo spectaculair. Aangesloten op de elektronische versnellingssensoren slaagt de BMW (G29) sprint zonder vertraging - maar wel met kippenvel.

Meer vermogen en een betere versnelling: met de tuningproducten van DTE Systems slaagt de BMW Z4 (G29) M40i erin zijn volledige potentieel tentoon te spreiden.De PowerControl X en de PedalBox + inclusief smartphone-app zijn nu beschikbaar voor de BMW Z4 (G29) M40i op www.chiptuning.com/nl en in gespecialiseerde DTE-dealerwinkels.
BMW Z4 M40i DTE Tuning 19 la

Over DTE Systems
DTE Systems is een toonaangevende fabrikant van tuningproducten in Duitsland. Sinds 1996 ontwikkelt, produceert en verkoopt het bedrijf in Recklinghausen hoogwaardige chiptuningboxen voor personenauto's, vrachtwagens, tractoren en boten. DTE Systems is lid van de VDAT (Duitse vereniging voor de auto-industrie) en is gecertificeerd door TÜV Oostenrijk. De DTE-chiptuning-modules PowerControl en de PedalBox zijn onmiddellijk beschikbaar voor meer dan 10.000 voertuigmodellen.

Meer informatie op: https://www.chiptuning.com/nl/?___from_store=de