Volkswagen T-Roc Cabrio met elektrische softtop

Volkswagen T Roc Cabrio 19 ra actie14-8-19. Volgende maand op de IAA in Frankfurt presenteert Volkswagen de T-Roc Cabrio als wereldpremière. In het voorjaar van 2020 komt de SUV met cabriodak naar Nederland.

 

 

Het dak gaat eraf bij Volkswagen met de eerste compacte cross-over cabrio ter wereld. De T-Roc Cabrio combineert de geliefde kenmerken van een SUV met al het goede van open rijden. Hij viert zijn wereldpremière op de IAA in Frankfurt in september en hij komt in het voorjaar van 2020 naar Nederland. De T-Roc Cabrio verlegt grenzen met zijn unieke eigenschappen van zowel een SUV als een cabriolet. Zo biedt hij niet alleen een maximale openlucht-ervaring, maar ook het stoere design, de hoge zitpositie en het gebruiksgemak van de T-Roc, één van de meest succesvolle SUV’s in zijn segment.
Volkswagen T Roc Cabrio 19 rv

Open en dicht in no-time
Dé attractie van de nieuwe T-Roc Cabrio is zijn hoogwaardige softtop. Hij is fraai vormgegeven en in slechts 9 seconden elektrisch te openen, ook tijdens het rijden bij snelheden tot 30 km/u. Indien gewenst kan de softtop ook op afstand met de sleutel worden bediend.
Volkswagen T Roc Cabrio 19 lzij open
Volkswagen T Roc Cabrio 19 lzij dicht 

Hi-tech features
De T-Roc Cabrio is, net zoals zijn dichte broer, leverbaar met een groot aantal features die het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak op ongekend hoog niveau brengen. De nieuwste generatie infotainment-systemen zijn onder meer voorzien van App Connect voor het perfect streamen van muziek en makkelijke toegang tot apps. De Digital Cockpit (standaard op de R-Line) biedt niet alleen een centraal geplaatst touchscreen met haarscherpe graphics, maar ook een volledig digitaal instrumentenpaneel dat naar eigen wens is in te delen. Het speciaal voor de T-Roc Cabrio ontwikkelde, 400 watt sterke 12-kanaals BeatsAudio soundsystem zorgt voor een perfecte audio-ervaring met de kap open én dicht.
Volkswagen T Roc Cabrio 19 int

Style of R-Line
De nieuwe cabriolet van Volkswagen wordt leverbaar als luxe Style of extra sportieve R-Line. De Style combineert een rijke uitrusting met een groot aantal mogelijkheden om het in- en exterieur van de auto geheel naar eigen smaak te personaliseren. De R-Line is gebaseerd op de Style en heeft niet alleen sportieve R-Line looks maar ook een sportief R-Line interieur. Hij is daarnaast voorzien van een sportief afgestemd onderstel en progressieve besturing. Echte eyecatchers zijn de speciale R-Line sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen.
Volkswagen T Roc Cabrio 19 dash

Twee keer TSI
De T-Roc Cabrio komt met twee verschillende TSI-benzinemotoren, variërend van de 85kW/115pk sterke 1.0 TSI met een handgeschakelde zesbak tot de 110kW/150 pk sterke 1.5 TSI met zeventraps DSG-automaat.
Volkswagen T Roc Cabrio 19 la

De nieuwe T-Roc Cabrio viert zijn wereldpremière tijdens de IAA Motorshow in Frankfurt in september en arriveert in het voorjaar van 2020 in Nederland. De prijzen en specificaties worden in aanloop naar de introductie bekend gemaakt.
Volkswagen T Roc Cabrio 19 ra actie