BMW Manager of the Year is... Arie Verschoor

BMW Pieter Nota Arie Verschoor28-3-18. Arie Verschoor, vestigingsdirecteur van Dusseldorp Deventer, is tijdens de jaarlijkse Excellence in Sales Awards bij BMW AG in München uitgeroepen tot ‘Manager of the Year’.

 

Uit ruim 3.500 dealers wereldwijd kreeg hij de hoogste onderscheiding. Hij ontving deze prijs uit handen van de Nederlander Pieter Nota (links op de foto onder), lid van de raad van bestuur van BMW AG. Arie Verschoor (40) is vestigingsdirecteur van Dusseldorp Deventer en begon zijn carrière bij Dusseldorp als 1e monteur in 2001. Dusseldorp Deventer realiseerde in 2017 uitmuntende resultaten in de vorm van aantallen verkochte auto’s en onderdelen. Als ‘Manager of the Year’ scoorde Verschoor hoog door zijn veelzijdigheid en zijn sterk ontwikkelde sociale vaardigheden.Verschoor was al uitgeroepen tot Europees ‘Manager of the Year’ en werd nu aangewezen als algeheel winnaar wereldwijd. De medefinalisten kwamen uit Maleisië, China, Mexico, Oekraïne en Duitsland. “Ik ben erg trots op dit resultaat en voel mij zeer vereerd”, aldus een trotse Verschoor (rechts op de foto onder). “Ik zie het niet als een individuele verdienste, maar het resultaat van een zeer goed met elkaar samenwerkend team”.

BMW Pieter Nota Arie Verschoor

De Excellence in Sales Awards worden jaarlijks georganiseerd door BMW AG in München. Tijdens deze Awards worden BMW dealerbedrijven onderscheiden die een uitmuntende prestatie neerzetten met hun dealerbedrijf. Het is niet de eerste keer dat Dusseldorp BMW in de prijzen valt. Vorig jaar mocht Guus van der Meulen, vestigingsdirecteur van Dusseldorp Apeldoorn, de wereldwijde Award ‘Best Dealer in Sales’ in ontvangst nemen.
Beste relatie tussen dealer en importeur. De overwinning van Dusseldorp valt (net als vorig jaar) samen met de winst die BMW Group Nederland wederom behaalde in het ‘Relatie Onderzoek Dealer Importeur’ (RODI) door de BOVAG – dit jaar de 31ste editie. BMW Group Nederland, importeur van BMW en MINI, is door de eigen dealers met het hoogste cijfer beoordeeld: gemiddeld een 8,7. 
De prijsuitreiking aan BMW Group Nederland en haar dealervereniging was op woensdag 15 maart op het hoofdkantoor van de BOVAG te Bunnik. “Het is een eer om wederom de fraaie, glazen bokaal te mogen ontvangen”, aldus Neil Fiorentinos, algemeen directeur van BMW Group Nederland. “We zijn sinds vorig jaar doorgegaan met investeren in een optimale relatie met het dealernetwerk. Deze tweede overwinning op rij is andermaal een bevestiging dat we de goede weg zijn ingeslagen met korte communicatielijnen en een overlegstructuur met werkgroepen en commissies. We waarderen onze dealers enorm en het is mooi om zien dat zij dat blijven erkennen.”