Mazda6 update met aantrekkelijk ComfortPlus pakket

Mazda6 sedan 19 rv8-6-19. Het vlaggenschip van Mazda kreeg een update. En er is een nieuwe uitvoering; de Mazda6 Comfort.

 

 

Dit nieuwe model is met name interessant voor zakelijke rijders. Ook kent de Mazda6 nu een scherpere vanafprijs, zijn de versies met Skyactiv-D vanaf nu tevens beschikbaar als automaat en behoren Apple Carplay en GVC+ nu tot de standaarduitrusting.
Mazda6 sedan 19 rv

De Mazda6 met het ComfortPlus pakket komt in plaats van de Mazda6 Business Comfort en biedt de koper ruim € 3.000,- voordeel. Het pakket omvat onder meer zwart lederen bekleding, een Bose® audiosysteem, een 360° view monitor en keyless entry. Deze versie start bij € 37.890,- voor de Sedan met Skyactiv-G 145 en handgeschakelde zesversnellingsbak. Voor € 1.000,- meer is hij beschikbaar met de Skyactiv-G 165. Op beide uitvoeringen is de meerprijs voor de automatische transmissie € 1.000,-, waarmee er een brede range wordt aangeboden onder de € 40.000,-. De Mazda6 is daarmee een nog meer aantrekkelijke optie geworden voor de zakelijke rijder.
Mazda6 18 lv rood
Onder de Comfort wordt er nog een versie aan de line-up toegevoegd. Deze nieuwe uitvoering heeft een vanafprijs van € 35.990,- voor een zeer rijke standaarduitrusting met onder andere 17-inch lichtmetalen velgen, projectie head-up display, radar cruise control, multimediasysteem met navigatie, climate control in twee zones, led-koplampen en een uitgebreid assortiment aan veiligheidsopties.
Mazda6 18 dash front
De update van de Mazda6 gaat ook gepaard met de toevoeging van de Mazda-Drive, de zestraps automatische versnellingsbak op de versies met de Skyactiv-D 150 dieselmotor, voor een meerprijs van € 4.000,-. Daarnaast is de Luxury uitvoering van de Mazda6 nu standaard voorzien van een lederen interieur, ook dat is in lijn met de nieuwe Mazda3 en de CX-5. Alle versies hebben vanaf nu standaard Apple Carplay en de nieuwste versie van G-Vectoring Control, GVC+ genaamd, 's werelds eerste controlesysteem voor reacties op stuurbewegingen, dat een geïntegreerde bijsturing van zijwaartse en longitudinale versnellingskrachten en van de verticale belasting op het voertuig biedt.
Mazda6 18 ra