Land Rover reclamecampagne speciaal voor honden

Film 30Land Rover dierpakketten 18 kijkers4-4-19. Reclamezuilen met een aantrekkelijke geur voor honden trekken het dier en daarmee zijn baasje naar de reclame voor de Discovery.

 

 

De Land Rover Discovery is door zijn grote laadruimte en een serie speciale accessoires ideaal voor hondenbezitters. Om dat uit te lichten heeft Land Rover een hoogst bijzondere en unieke reclamecampagne ontwikkeld. Reclamezuilen met een advertentie van de Discovery verspreiden een speciale geur die honden (en daarmee hun baasjes) lokt. Op een video is te zien hoe de viervoeters enthousiast snuffelend reageren.
Land Rover dierpakketten 18 langharige

Land Rover is op het idee van deze campagne gekomen doordat honden een eigenschap hebben die ook de Discovery kenmerkt. Beide zijn van nature avontuurlijk ingesteld en houden ervan om de gebaande paden te verlaten.

Land Rover Discovery x Dogs
De Land Rover Discovery is ook uitermate geschikt om mensen en hun honden comfortabel te vervoeren. In de bagageruimte van standaard 1.275 liter kunnen de viervoeters gemakkelijk liggen en door de in twee delen te openen achterklep kunnen zij eenvoudig in- en uitstappen.
Land Rover dierpakketten 18 loopplank

Speciale Pet Packs
Om het comfort voor de trouwe viervoeter te verhogen presenteerde Land Rover in 2018 de speciale Pet Packs. Een premium accessoireslijn met: een speciale waterbak die niet kan overlopen, een in fraai ruitmotief gestikte, gewatteerde mat, een draagbaar spoelsysteem, een scheidingsrek en een rubberen vloermat. Met een speciale loopplank hoeven honden bovendien niet in de bagageruimte te springen, maar lopen ze gemakkelijk omhoog.
Land Rover dierpakketten 18 douche

Zeven volwaardige zitplaatsen
De Discovery is de meest veelzijdige Land Rover. Dankzij zeven volwaardige zitplaatsen, een trekgewicht van 3.500 kilogram en de unieke Land Rover all-terrain capaciteiten is de Discovery – net als de trouwe viervoeter- klaar voor het avontuur.
Land Rover dierpakketten 18 kooi