Volkswagen Polo als extra luxe en sportieve model

Volkswagen Polo R Line 19 lv12-3-19. Een Polo met 1.5 TSI motor en DSG-automaat voor de fans van performance. En een Highline Business R voor wie daarbij ook extra luxe wil.

 

 

Volkswagen levert de Polo nu ook met een krachtige 1.5 TSI benzinemotor. Het viercilinder turboblok levert 110 kW/150 pk en is standaard gekoppeld aan een DSG-automaat. Hij is er ook als extra luxe en sportieve Highline Business R.
Volkswagen Polo R Line 18 lv

De 1.5 TSI benzinemotor van de Polo is goed voor een vermogen van 110 kW/150 pk en een maximumkoppel van 250 Nm. Hij sprint met zijn DSG-automaat in 8,2 seconden van stilstand naar 100 km/h en haalt een topsnelheid van 216 km/u.
Volkswagen Polo R Line 19 dorpel

Highline
De Polo 1.5 TSI met 7-traps DSG-automaat is er standaard als luxe Highline. Hij staat op fraaie 16-inch Las Minas-velgen en heeft onder meer een adaptief Sport Select onderstel. Eveneens standaard zijn automatische airco, Sport-/Comfortstoelen, Driver Alert System, Adaptive Cruise Control en Front Assist met Emergency Braking.
Volkswagen Polo R Line 19 stoelen

Highline Business R
Nog luxer én sportiever is de Highline Business R. Deze Polo is voor een geringe meerprijs voorzien van extra tech, sportieve R-looks en 16-inch Sebring velgen. Deze top-Polo is bovenop de Highline uitgerust met donkerrode LED achterlichten, privacy glass, Park Assist, Voice Control en het Executive-pakket met onder meer Discover Media navigatie, Mobiele online diensten (Car-Net), App-Connect smartphone-integratie en diefstalalarm.
Volkswagen Polo R Line 19 dash

De Volkswagen Polo 1.5 TSI Highline met DSG-automaat is nu te configureren en te bestellen. Hij is er vanaf € 26.310*. De Highline Business R is leverbaar vanaf € 27.755*.
Volkswagen Polo R Line 19 ra