SEETROËN bril tegen wagenziekte krijgt 3 awards

Film 30Citroen Seetroen 18 meisje10-2-19. Vorig jaar bracht Citroën een bril tegen wagenziekte op de markt; de SEETROËN. Het werd een denderend succes. Er werden 15.000 exemplaren verkocht en 3 Europese awards verdiend.

 

 

Wagenziekte. Veel mensen hebben er last van… Met de voorjaarsvakantie in aantocht is dit het perfecte moment om nog even te denken aan de SEETROËN bril die Citroën op de markt bracht: de eerste bril tegen wagenziekte. Een wereldwijd succes: meer dan 20 miljoen views op social media, 15.000 verkochte exemplaren en diverse Europese awards! 
Citroen Seetroen 18 tablet

Citroën staat erom bekend dat ongeëvenaard comfort deel uitmaakt van het DNA. De mogelijkheden om te lezen worden steeds toegankelijker via onze favoriete smartphone of tablet maar wagenziekte blijft een impact hebben op zowel kinderen als volwassenen. Daarom lanceerde Citroën afgelopen juli SEETROËN, de eerste bril die een oplossing biedt tegen wagenziekte, 100% Inspired by You.

Het resultaat van de samenwerking met de start-up Boarding Ring en de design studio 5.5 is een groot succes: 3 dagen na de lancering was de bril uitverkocht en tot op heden werden al 15.000 klanten over de hele wereld overtuigd.
Seetroën bril

SEETROËN is online te koop aan 99 € via de lifestyleshop lifestyle.citroen.com, in landen als Frankrijk, Portugal, Benelux, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, Ierland en Polen. Naast deze landen is een wereldwijde levering mogelijk voor wie bestelt via de Citroën Racing site.
Citroen Seetroen 18 meisje

SEETROËN kan worden gedragen door volwassenen en kinderen ouder dan 10 (wanneer het binnenoor volgroeid is). De bril heeft geen glazen en kan dus ook over een gewone bril gedragen worden. Het meest effectief is de bril als deze wordt opgezet 10 à 12 minuten nadat de initiële symptomen verschijnen. Verschillende kwaliteiten maakten indruk op de jury van Europese Awards:
EUROBEST award: zilver in de “outdoor” categorie. The Eurobest European Festival of Creativity is een jaarlijks event dat creatieve communicatie, publiciteit en aanverwante domeinen in Europa beloont.
Cristal Festival: zilver in de “best brand building” categorie en brons in de categorie “design”. Het Cristal Festival is een internationaal communicatie-, publiciteit- en designfestival dat creativiteit en diversiteit beloont.