Lexus ES 300h bij dealer met brochure van 26 kilo

Film 30Lexus ES 300h brochure open9-2-19. 54 centimeter hoog, 26 kilo zwaar en 236 pagina’s met alle 101 standaard uitrustingsdetails van Lexus’ nieuwe executive sedan.

 

 

De Lexus ES 300h is allesbehalve standaard. Daar hoort volgens Lexus een brochure bij die net zo onalledaags is. De modelbrochure van Lexus’ nieuwe ruime executive sedan is dan ook zo uitgebreid als de standaarduitrusting van de auto zelf. Illusionist en Lexus ambassadeur Victor Mids overhandigde onlangs het eerste exemplaar van deze 54 centimeter hoge, 26 kilo zware en 236 pagina’s tellende brochure aan Lexus Amsterdam.
Lexus ES 300h brochure Victor Mids

101 uitrustingsdetails
De brochure van de Lexus ES 300h is met zijn luxe uitstraling en prachtige fotografie puur vakmanschap. In plaats van met grote drukkerijen en boekbinderijen werkte Lexus uitsluitend met kleine, lokale ondernemers aan dit bijzondere product. Deze werkwijze past bij het merk Lexus dat vakmanschap en handwerk in zijn auto’s toepast. De brochure is met de hand en in een zeer gelimiteerde oplage van 15 stuks geproduceerd. Het moment waarop Victor Mids de brochure aan Lexus Amsterdam overhandigt, is vastgelegd op video. De brochure is exclusief bij elke Lexus dealer te bekijken of als digitale uitvoering op www.lexus.nl/es
Lexus ES 300h brochure open

Luchtzuiverende Nano-e technologie
In de luxe uitgevoerde brochure komen alle 101 uitrustingsdetails van de hybride sedan Lexus ES terug. Uitrustingsdetails die stuk voor stuk tot de basisuitrusting behoren. Voorbeelden zijn een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak, een audiosysteem van Pioneer met tien speakers waaronder een subwoofer, een 8-inch Lexus navigatiesysteem inclusief Lexus Connected Services, Bi-LED-koplampen met automatisch grootlicht, 17-inch lichtmetalen velgen en Climate Control (dual-zone) met luchtzuiverende Nano-e technologie.

Innovatief stoelontwerp
De Lexus ES 300h is verder standaard uitgerust met 8-voudig elektrisch bedienbare voorstoelen. Om de bestuurder en zijn passagier een optimale ondersteuning en comfort te kunnen bieden, nam de ontwikkeling van het innovatieve stoelontwerp drie jaar in beslag; pas hierna was Lexus tevreden. Het is slechts één voorbeeld van het uiterst vakkundige werk van Lexus’ Takumi ofwel ambachtslieden. Een ander voorbeeld is het geluidwerende glas van de voorruit en de voorportieren; mede hierdoor behoort de Lexus ES 300h tot de stilste auto’s in zijn klasse.

Lexus Hybrid Drive
Lexus rust de nieuwe ES 300h standaard uit met een automatische transmissie. In combinatie met de hybride aandrijflijn van een efficiënte 2,5-liter benzinemotor en krachtige elektromotor zorgt deze voor een heel ontspannen autorit die tot vijftig procent van de tijd volledig elektrisch afgelegd kan worden, zónder de tussenkomst van een stekker. De CO2-uitstoot is hiermee toonaangevend in zijn klasse, namelijk vanaf 100 gr/km. Ook standaard zijn de uitgebreide actieve veiligheidssystemen van Lexus Safety System + waaronder Adaptieve Cruise Control, Lane Tracing Assist, Pre-Crash Safety System en verkeersbordenherkenning.

52.995 euro
De prijs van de nieuwe Lexus ES 300h Business Line inclusief alle 101 uitrustingsdetails uit de brochure bedraagt 52.995 euro (lease 699 euro*). Lexus’ nieuwe executive sedan is ook leverbaar in andere, nog meer uitgebreide uitvoeringen en staat sinds kort bij de Lexus dealer. Hier is ook de omvangrijke brochure met alle 101 uitrustingsdetails te vinden, die net als de auto allesbehalve standaard is.

* Lexus Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Full Operational Lease, 60 maanden en 10.000 km/jaar, incl. 75% bonus/malus, excl. BTW en brandstof.