Donkervoort GTO-R gaat over de limieten

Donkervoort D8 GTO R 19 circuitFilm 308-2-19. Met de nieuwe, snelste lichtgewicht straatlegale, Donkervoort D8 GTO-R zijn alle limieten verleden tijd en maak je van elk circuit je thuis.

 

 

Terwijl de eerste Donkervoort GTO-40 jubileumedities bij hun eigenaren worden afgeleverd, is het voor Donkervoort ook tijd om een volgende stap te zetten in de circuit scene. Door de snelste lichtgewicht straat-legale auto die Donkervoort ooit heeft ontworpen te transformeren naar een heus trackmonster. Maar nog steeds een echte Donkervoort. Met zijn unieke rijeigenschappen, geweldige uiterlijk en het vermogen heel veel beleving te genereren.
Donkervoort D8 gto 40 18 rv boven 

Open trackday racer
De nieuwe Donkervoort D8 GTO-R is niet straat legaal. Dus is hij luid, ultrasnel en uitdagend. De ultieme machine voor wie wil ervaren wat 'op de limiet rijden' ècht betekent. Voor wie het leven naar een volgend niveau wil brengen. Wil rijden waar deze auto hoort. Alleen, of gecoacht in een van de Donkervoort-rijprogramma's waarbij elk niveau mogelijk is. De Donkervoort D8 GTO-R vormt de sleutel. Een weerspiegeling van wat Donkervoort-eigenaren opmerkten na de aankondiging van de allereerste GTO-R-versie: bezorg ons een volledig uitgeruste open trackday-machine, en geen FIA-gecertificeerde raceauto met dito technische restricties.
Donkervoort D8 GTO R 19 shift paddle 

Belangrijke kenmerken 
•Sequentieel zesversnellingsbak met een paddle-shift-module
•Speciaal ontwikkelde versnellingsbak Bosch-software
•Optioneel FIA goedgekeurd brandblus systeem
•Zes-zuiger remsysteem voor & achter
•Langere overbrengingsverhouding van het differentieel inclusief koeling
•Kortere stuurhuis overbrenging 2.7
•FIA ​​goedgekeurde racestoel
•Compleet datalogging systeem inclusief bandenspanning- en temperatuursensoren
•Slick banden standaard meegeleverd
•Prijs vanaf € 194.500,- Excl. BTW
Donkervoort D8 GTO R 19 helm 

Zie jezelf op de Nordschleife rijden
Met een Donkervoort D8 GTO-R, in staat om het legendarische rondenrecord van Donkervoort te evenaren (dat in die tijd alle andere sportwagenmerken naar lucht deed happen). Zie jezelf naar beneden en omhoog rijden door Eau Rouge op Spa Francorchamps. Of accelereren over de Hunserug op Zandvoort. Waarbij je elke ronde probeert het net weer iets beter te doen. Puur voor het plezier. Donkervoort is altijd de combinatie geweest van puur rijden, haarscherpe besturing en een indrukwekkende verhouding tussen vermogen en gewicht. Maar met de Donkervoort D8 GTO-R is dit allemaal naar een volgend niveau gebracht. Wachten om ontdekt te worden door degenen die durven.

Donkervoort GTO-R meer informatie en prijslijst