Nissan LEAF aantrekkelijker voor particulier en lease

Nissan LEAF 19 lv28-1-19. Nu zonder meerpijs, een voordeel van 1.600 euro, en extra inruilvoordeel. Nissan haalt met de nieuwe LEAF de nummer 1 positie in Europa.

 

 

De nieuwe LEAF 40 kWh is met 40.699 exemplaren de bestverkochte elektrische auto in Europa van het afgelopen jaar. Daarmee beleeft de elektrische middenklasser een ijzersterk debuutjaar. Om dit overweldigende succes te vieren, maakt Nissan de LEAF nog aantrekkelijker voor zowel leaserijders als particulieren. Ook in Nederland scoort de LEAF sterk: met 3.369 afgeleverde auto’s staat hij derde in het volelektrische klassement. En de Nissan is met deze score tevens de bestverkochte elektrische middenklasser in ons land.
Nissan LEAF 40 kWh 18 productie

1.400 euro voordeel
Dit succes krijgt in 2019 zeker een vervolg, want Nissan biedt klanten die nu een LEAF 40 kWh bestellen een luxere versie zonder meerprijs. Wie een LEAF Acenta bestelt, mag een LEAF N-Connecta in ontvangst nemen. Dat betekent dat de auto fraaie 17-inchwielen krijgt evenals een Intelligent Around View Monitor met camera’s rondom en nog veel meer extra’s die elektrisch rijden zo aangenaam maken. Het voordeel bedraagt 1.400 euro.
Nissan LEAF deelauto 18 lzij

Mét ProPILOT en Bose
Wie een Nissan LEAF N-Connecta kiest, krijgt voor dezelfde prijs een Tekna – wat neerkomt op 1.600 euro voordeel. De Tekna is de topuitvoering en heeft onder meer ProPILOT en een Bose Premium audiosysteem aan boord.
Nissan LEAF bestverkochte EV wereld 18 ra

Inruilbonus: 1.000 euro
Behalve deze kosteloze upgrade biedt Nissan particuliere en kleinzakelijke kopers ook een extra inruilbonus van 1.000 euro bij aanschaf van een LEAF. Samen met de lage gebruikskosten per kilometer, maakt dit de LEAF tot een aantrekkelijk alternatief voor een benzineauto.

De prijzen van de LEAF 40 KWh beginnen bij 37.290 euro. De Europese fabriek draait op volle toeren, waardoor er geen lange levertijden zijn. Wie een LEAF bestelt, kan deze gewoonlijk binnen vier weken rijden.