Mercedes-AMG GT en Benz GLE op Masters of LXRY

Mercedes Benz GLE 18 rv3-12-18. Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé en de nieuwe Mercedes-Benz GLE voor het eerst in Nederland tijdens de Genius Edition van Masters of LXRY.

 

 

Masters of LXRY, de grootste en meest prestigieuze premium lifestylebeurs van Europa, wordt gehouden van 6 tot en met 10 december in de RAI Amsterdam. Mercedes-Benz Cars heeft er bewust voor gekozen om de beide premium modellen tijdens Masters of LXRY te introduceren. Igor Jacobs van Mercedes-Benz Cars Nederland B.V.: “Dit jaar staat Masters of LXRY in het teken van innovatie en vernieuwende, unieke trends en design. De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé is als eerste vierdeurs sportwagen door AMG zelf ontwikkeld en is een verassende uitbreiding van de GT-familie. De nieuwe Mercedes-Benz GLE zit bovendien boordevol innovaties, van E-ACTIVE BODY CONTROL op 48-voltbasis tot een compleet nieuw motorengamma. Beide modellen sluiten hierdoor perfect aan bij het thema van de beurs.”

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé
De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé koppelt een uniek design, een hoog comfortniveau en indrukwekkende sportwagentechnologie aan een atletische vierdeurs fastback-carrosserie. Hierdoor biedt hij meer ruimte en meer gebruiksmogelijkheden. Met de introductie van de 4-Door Coupé kunnen sportwagenliefhebbers nu ook kunnen kiezen voor een auto die ze dagelijks kunnen gebruiken, terwijl ze tegelijkertijd over de ongeëvenaarde performance van een Mercedes-AMG beschikken.
Mercedes AMG GT 4 Door Coupe 18 rv
Mercedes AMG GT 4 Door Coupe 18 dash

Mercedes-Benz GLE
De nieuwe Mercedes-Benz GLE kent tal van innovaties. Het actieve onderstel E-ACTIVE BODY CONTROL op 48-voltbasis is een wereldprimeur, terwijl er op het gebied van rijassistentiesystemen een stap voorwaarts wordt gezet met de actieve file-assistent. Het interieur is nog ruimer en comfortabeler, een derde zitrij is als optie leverbaar. Het infotainmentsysteem beschikt over grotere displays, een fullcolour head-up display met een resolutie van 720 x 240 pixels en de MBUX-interieurassistent, die hand- en armbewegingen herkent en de bedieningsintenties ondersteunt. Het exterieurdesign straalt niet alleen kracht en onverzettelijkheid uit, het creëert ook nieuwe maatstaven op aerodynamicagebied in het SUV-segment. De GLE beschikt bij zijn marktintroductie begin 2019 over een compleet nieuw motorengamma. De nieuwe 4MATIC zorgt voor dynamiek op de weg en onovertroffen prestaties in het terrein.
Mercedes Benz GLE 18 lzij
Mercedes Benz GLE 18 dash

Masters of LXRY – Genius Edition
Masters of LXRY is de grootste en meest prestigieuze premium lifestylebeurs van Europa. Het is dé plek waar grote namen uit de wereld van kunst, interieur, mode, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen en mobiliteit samenkomen. De Genius Edition is de grootste editie ooit, met meer dan 42.500 vierkante meter ‘the best of the best’. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://lxry.nl/tickets/
Mercedes Benz LXRY 18 campagne mol

Meer informatie over Masters of LXRY vind je op https://lxry.nl/masters-of-lxry/