Land Rover introduceert diervriendelijke opties

Film 30Land Rover dierpakketten 18 koffer12-11-18. Van een inschuifbare loopplank tot opvouwbare bench en meer. Land Rover introduceert optiepakketten waarmee honden comfortabel in de auto zijn te vervoeren.

 

Land Rover maakt reizen per auto nog aangenamer voor onze trouwe viervoeters. Het merk introduceert nu premium Pet Packs waarmee honden nog makkelijker en comfortabeler mee kunnen in de auto. De Pet Packs bevatten speciaal geselecteerde accessoires voor een specifiek doel. Zoals een gewatteerd kleed om de bagageruimte te beschermen tegen pootafdrukken, een opvouwbare bench, een loopplank om de bagageruimte eenvoudig te bereiken en te verlaten, een waterbak die niet kan overlopen en een draagbaar spoelsysteem voor na een modderige wandeling.
Land Rover dierpakketten 18 kooi

Finbar McFall, Product Marketing Director, vertelt: “Land Rover is all about enjoying the great outdoors and that goes hand-in-hand with dog ownership for many customers. Our customers told us that the comfort of their dogs on car journeys is crucial. They are part of the family and we recognise that. Our new Pet Packs aim to allow dogs to travel in real comfort and make journeys simpler and more relaxing for dogs and at the same time protect the inside of owners’ vehicles.”
Land Rover dierpakketten 18 loopplank

Drie pakketten
- Het Pet Load Space Protection Pack omvat een gewatteerd kleed voor de bagageruimte, een scheidingsrek achter de achterbankleuning, van de vloer tot aan het plafond, en een waterbak die niet overloopt.
- Het Pet Transportation Pack omvat de opvouwbare bench, de waterbak die niet kan overlopen en een rubberen vloermat voor de bagageruimte.
- Het Pet Care and Access Pack omvat het gewatteerde kleed voor de bagageruimte, het scheidingsrek en een draagbaar spoelsysteem.
Land Rover dierpakketten 18 douche

Ook afzonderlijk leverbaar
De accessoires zijn overigens ook afzonderlijk te koop. Het luxueuze, gewatteerde vloerkleed beschermt niet alleen de vloer tegen modderige pootafdrukken, maar ook de achterzijde van de rugleuning en de bekleding van de zijwanden. Het kleed is vervaardigd van een zachte, gewatteerde stof met een volledig rubberen rug en een afneembare bumperbeschermer. Het is eenvoudig te reinigen en op maat gemaakt voor de bagageruimte van de diverse Land Rover modellen.
De loopplank is perfect geschikt voor oudere en kleinere honden, zodat die niet in en uit de auto hoeven te worden getild. De loopplank heeft een draagvermogen van 85 kg en is opgebouwd uit aluminium zijpanelen en een plastic middensectie die optimale grip biedt. De rubberen steunen houden de plank stabiel op zijn plaats.
Land Rover dierpakketten 18 rand
Eenmaal binnen biedt de opvouwbare bench de hond veiligheid en comfort tijdens de reis. De bench heeft een lichtmetalen frame en is voorzien van een gecapitonneerd plastic kussen en gazen kijkopeningen en is leverbaar met een waterbak van 350 ml die niet kan overlopen. Het praktische ontwerp daarvan omvat een grote deksel en een rubberen anti-slipvoet, zodat er geen water kan ontsnappen, zelfs niet in het ruigste terrein.
Het draagbare spoelsysteem heeft een inhoud van 6,5 liter en kan tot wel vijf minuten lang continu spoelwater leveren, afhankelijk van welke van de vijf spuitmonden wordt gebruikt. Het systeem is ideaal voor het afspoelen van de hond of van wetsuits of modderige fietsen.
Land Rover dierpakketten 18 koffer

Leverbaar voor alle modellen
Meer informatie over de hondenaccessoires van Land Rover – voor de Discovery Sport, de Discovery, de Range Rover Evoque, de Range Rover Velar, de Range Rover Sport en de Range Rover is te vinden op www.landrover.nl