Volkswagen T-Cross met Pedestrian Monitoring

Film 30Volkswagen T Cross 18 Pedestrian Monitoring16-10-18. Een auto die zelf op voetgangers let. City Emergency Braking en Pedestrian Monitoring standaard op elke T-Cross.

 

 

De nieuwe Volkswagen T-Cross is de eerste compacte SUV die standaard City Emergency Braking System met Pedestrian Monitoring krijgt. Mede dankzij deze en tal van andere geavanceerde rijassistenten wordt de T-Cross, die volgende week zijn wereldpremière beleeft, één van de veiligste auto’s in deze klasse.
Volkswagen T Cross camouflage 18 lv

De Volkswagen T-Cross - die in het voorjaar van 2019 op de markt komt - voltooit het SUV-aanbod van Volkswagen aan de onderkant van het programma, dus onder de T-Roc. De compacte SUV presteert uitstekend in botsproeven en heeft een groot aantal elektronische rijassistenten aan boord.
Volkswagen T Cross 18 Pedestrian Monitoring

De T-Cross is standaard uitgerust met Lane Assist, Front Assist, City Emergency Braking System én Pedestrian Monitoring. Daarbovenop wordt deze compacte SUV leverbaar met een Blind Spot Sensor (waarschuwt voor voertuigen in de dode hoek), Adaptive Cruise Control (gebruikt radar om automatisch te remmen en accelereren) en de proactieve inzittendenbescherming (sluit de ramen en het panoramadak, spant de gordels aan en verhoogt de remdruk bij een dreigende aanrijding).

Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van al het nieuws rond deze compacte SUV, kunnen zich inschrijven op https://www.volkswagen.nl/t-cross.