Alpine A110 S en R Turini binnen en buiten in nieuwe kleuren

11-6-24. Het A110 assortiment is uitgebreid met vier nieuwe carrosseriekleuren en vier nieuwe interieurkleurenschema's, waardoor er nog meer personalisatiemogelijkheden zijn.
Alpine-A110-24-rood-lv.jpg

Sinds de introductie in 2021 biedt het Atelier Alpine-programma klanten de mogelijkheid om hun A110 volledig naar hun eigen wensen aan te passen. Het personalisatieprogramma omvat een scala aan kleuren die het DNA van het merk weerspiegelen, verschillende wielopties, remklauwen en drie beschikbare livery-ontwerpen. Het Alpine Atelier breidt nu verder uit met de introductie van nieuwe personalisatiemogelijkheden.
Alpine-A110-24-rood-int.jpg 

ZESENTWINTIG NIEUWE HARMONIEUZE COLLECTIES
De ontwerpers van Alpine, altijd inspelend op de behoeften van hun klanten, hebben nieuwe combinaties van exterieur- en interieurkleuren gecreëerd. De nieuwe collecties omvatten de kleuren Matte Storm Blue, Seismic Red, Matte Acid Green en Matte Carbon Black, die elk een kenmerkend effect toevoegen aan de collecties, die ook beschikbaar zullen zijn in Matte Racing Blue en Matte Thunder Grey. In het interieur zijn nieuwe combinaties mogelijk met Alcantara®-afwerkingen in verschillende kleuren: Grijs, Rood, Blauw en Oranje, zodat alle klanten de sfeer kunnen kiezen die hun stijl weerspiegelt. Deze kleuren komen terug in het stikwerk op het stuurwiel, het dashboard, de deuren, de middenconsole, de vloermatten, volledig passend bij het centrum van het stuurwiel, de deurgreep (bij de R Turini) en de Sabelt®-stoelen.
Alpine-A110-24-groen-lv.jpg 

HET ATELIER IN HET HART VAN LE MANS
Een voorproefje van deze unieke personalisatiemogelijkheden zal te zien zijn tijdens 's werelds meest legendarische en veeleisende endurancerace, waar de Alpine A424 Hypercar de strijd zal aangaan met de meest prestigieuze autofabrikanten. Toeschouwers, bezoekers en klanten krijgen een exclusieve kans om de eerste modellen van het Atelier Alpine te ontdekken. In het Manufacturers' Village, in het hart van het iconische Circuit de la Sarthe, zal de A110 S in Matte Storm Blue worden gepresenteerd en tentoongesteld. Vanaf het derde kwartaal van dit jaar zijn alle 26 nieuwe collecties te bestellen en worden de prijzen bekendgemaakt. De levering staat gepland voor eind 2024. Bekijk de personalisatiemogelijkheden van de Alpine A110 op de website van Alpine.
Alpine-A110-24-blauw-la.jpg