PEUGEOT garantie op alle elektrische auto's naar 8 jaar

15-5-24. PEUGEOT maakt elektrisch rijden nog aantrekkelijker.
Peugeot-EV-gamma-24-5x.jpg

Het ALLURE CARE-programma is nu beschikbaar voor alle elektrische personenauto’s. Daarmee is PEUGEOT de eerste Europese fabrikant die een dergelijke uitgebreide garantie aanbiedt. Op dit moment wordt het programma uitgerold in Nederland.

Met toewijding en enthousiasme werkt PEUGEOT aan zijn doel om Europees marktleider te worden in het elektrische segment. Daartoe biedt het merk niet alleen een nieuwe generatie volledig elektrische modellen die de maatstaf zetten in hun klasse, maar biedt het ook extra zekerheid met het ALLURE CARE-programma.

Het PEUGEOT ALLURE CARE-programma werd voor het eerst geïntroduceerd voor de nieuwe E-3008, maar is voortaan beschikbaar voor alle, nieuw verkochte volledig elektrische PEUGEOT personenauto’s. Met de E-208, E-2008, E-308, E-308 SW en E-3008 is dat de meest complete line-up van alle Europese volumemerken. Het aanbod is bovendien recent verder uitgebreid met de komst van de nieuwe E-5008 en zal in 2024 nog verder groeien met de introductie van de nieuwe E-408. Uiteraard zijn ook deze modellen beschikbaar met het PEUGEOT ALLURE CARE-programma.

PEUGEOT ALLURE CARE garandeert 8 jaar lang of 160.000 km een goed functioneren van de elektromotor, oplader, transmissie en de belangrijkste elektrische en mechanische componenten. PEUGEOT ALLURE CARE is een aanvulling op de PEUGEOT-garantie die al geldt voor de hoogvoltagebatterij, eveneens met een dekking van 8 jaar of 160.000 km.

PEUGEOT ALLURE CARE gaat automatisch in nadat de eerste onderhoudsbeurt is uitgevoerd (na 2 jaar of 25.000 km) binnen het PEUGEOT-netwerk.

Phil York, Marketing and Communications Director bij PEUGEOT: “PEUGEOT ALLURE CARE zorgt ervoor dat klanten sneller zullen overstappen naar de nieuwste generatie volledig elektrische modellen. Het programma biedt extra zekerheid met een uitzonderlijk ruime dekking. Dat bewijst ons vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.”