Toyota Dream Car Art internationale tekenwedstijd voor kinderen

25-11-23. Toyota organiseert dit jaar voor de zeventiende keer de internationale Toyota Dream Car Art wedstrijd, waarin kinderen hun visie op toekomstige mobiliteit kunnen delen.
Toyota-Dream-Car-Art-wedstrijd-23-logo.jpg

De wedstrijd loopt tot en met 31 januari 2024 en is voor kinderen tot en met 15 jaar.
Toyota-Dream-Car-Art-wedstrijd-23-appel.jpg

Vliegende auto’s, auto’s met een groentetuin op het dak, onderwaterauto’s, auto’s waarin je ontspannen televisie kunt kijken en auto’s aangedreven door windmolens. In voorgaande edities kwamen de wildste droomauto’s voorbij. Toyota gelooft in de kracht van creativiteit en daagt kinderen dit jaar opnieuw uit om hun toekomstvisie te delen in de Toyota Dream Car Art wedstrijd.
Toyota-Dream-Car-Art-wedstrijd-23-haven.jpg

Over de wedstrijd
De 17e editie van de Toyota Dream Car Art wedstrijd wordt gehouden tot en met 31 januari 2024. Alle in Nederland wonende kinderen van 0 tot en met 15 jaar oud kunnen meedoen. In iedere leeftijdscategorie wordt een winnaar geselecteerd door onze jury.
Toyota-Dream-Car-Art-wedstrijd-23-space.jpg

Dit zijn de leeftijdscategorieën:

  • 7 jaar en jonger
  • 8 tot en met 11 jaar
  • 12 tot en met 15 jaar

Toyota-Dream-Car-Art-wedstrijd-23-vliegauto.jpg
Stift, krijt, verf of digitaal

Tekeningen mogen zowel met de hand of digitaal worden gemaakt en daarbij zijn alle tekenmaterialen toegestaan. Het is daarbij de bedoeling dat de tekening volledig door het kind wordt gemaakt, zonder hulp van een volwassene.
Toyota-Dream-Car-Art-wedstrijd-23-maanauto.jpg

Drie kandidaten uit elke leeftijdsgroep
In Nederland kiest de jury uit elke leeftijdsgroep de drie beste kandidaten op basis van de boodschap, originaliteit en kwaliteit. De Nederlandse winnaars doen daarna automatisch mee in de internationale wedstrijd. In Nederland maken de deelnemers kans verschillende prijzen, zoals een Nintendo Switch met Mario Kart, een Samsung Galaxy Tab S6 Lite en bioscoopkaartjes voor vier personen.
Toyota-Dream-Car-Art-wedstrijd-23-octopus.jpg

Internationale wedstrijd
De Toyota Dream Car Art wedstrijd is een internationale wedstrijd, waaraan meer dan 100 landen meedoen. In februari 2024 worden de Nederlandse winnaars bekendgemaakt. Deze worden vervolgens aangemeld voor de wereldwijde wedstrijd, waarbij alle deelnemers kans maken op 5.000 dollar om te besteden aan leermiddelen en 10.000 dollar voor de school om te besteden aan leermiddelen.Alle richtlijnen en voorwaarden zijn te vinden op de speciale Toyota Dream Car Art wedstrijdpagina.
Toyota-Dream-Car-Art-wedstrijd-23-opening.jpg