Airbnb de nachtelijke oplossing voor carnavalvierders

16-2-23. Ontdek de meest gewilde woningen in Noord-Brabant en Limburg in aanloop naar de jaarlijkse festiviteiten.
Airbnb-NL-Luxurious_Tiny_House.jpg

De straten van Nederland worden dit weekend overspoeld met traditionele stadskleuren, verkleedkleren, felgekleurde optochten en komische outfits tijdens het Carnavalsfeest.
Bezoekers maken zich op voor feestelijke dagen in het zuiden en oosten van het land, met steden als Oeteldonk (’s-Hertogenbosch), Kruikenstad (Tilburg) en Kielegat (Breda) die deelnemen - met een kans voor de lokale bevolking om extra inkomsten te verdienen door gastheer te worden en hun woning te verhuren op Airbnb.
Airbnb-NL-Cosy_Cabin_with_Jacuzzi.jpg
Tijdens Carnaval vorig jaar verdienden Nederlandse verhuurders in de provincies Noord-Brabant en Limburg samen ongeveer €175.0001 - waarbij de gemiddelde verhuurder meer dan €270 verdiende - wat in een tijd van stijgende kosten voor levensonderhoud en energie, veel gezinnen kan helpen om de dagelijkse huishoudelijke uitgaven te betalen.
Airbnb-NL-Peaceful_and_Quiet_Tiny_Home.jpg
De belangrijkste trekpleisters tijdens Carnaval zijn de optochten die in elke stad plaatsvinden. Kleurrijke praalwagens, enorme poppen en vrolijke feestvierders marcheren door de straten, terwijl bezoekers en inwoners traditionele of komische outfits aantrekken om op te vallen in de menigte.
Airbnb-NL-Dome_with_Amazing_Views.jpg
Voor iedereen die dit jaar van Carnaval wil genieten, onthult Airbnb de meest gevraagde woningen in de zuidelijke en oostelijke regio's van Nederland voorafgaand aan de festiviteiten. Airbnb verlanglijstjes worden door velen gebruikt om hun favoriete verblijven op te slaan en te helpen met het plannen van het ideale uitje. Hier zijn enkele van demeest gewilde accommodaties
ter inspiratie voor jouw ideale Carnaval2: http://bit.ly/3k1nqrU
Airbnb-NL-Unique_Barn_Conversion.jpg
1 Totale en gemiddelde verdiensten door Airbnb verhuurders voor de periode 27 februari tot 1 maart 2022 in
de provincies "Noord-Brabant" en "Limburg".
2 Gebaseerd op de meest opgeslagen Nederlandse woningen in ‘’Noord-Brabant’’ en ‘’Limburg’’. tussen Q1'22-
Q3'22.