Donkervoort Owner Events Kalender 2020

Donkervoort D8 GTO 40 rzij raceFilm 3028-12-19. Een bijzonder jaartal vraagt om bijzondere evenementen en ruime keuzemogelijkheden om er met uw Donkervoort op uit te gaan.

 

Of het nu een toertocht is, een trackday of een training in verhoogde rijvaardigheid, we hebben het allemaal voor u klaarstaan. Het enige wat u nog hoeft te doen is u op tijd inschrijven. Daarna kan het grote genieten beginnen!

Maak een keuze in de Owner Events Kalender van 2020.

Primeur: Een heel seizoen plezier met Donkervoort ‘Full Season’
De snelste en leukste route naar uw racelicentie of trackday-certificaat!
Snel en leuk zeker, maar ook tot in de puntjes verzorgd zoals u van Donkervoort gewend bent. Met uw deelname aan de ‘Full Season’ bent u verzekerd van volop track time op diverse circuits in binnen- en buitenland, intensieve begeleiding door ervaren trainers, full support van het Donkervoort Team en natuurlijk ook professionele service voor uw Donkervoort. En dat alles in overzichtelijke stappen. Dat betekent zorgeloos genieten, veel plezier op en naast de baan en straks nog beter sturen met uw Donkervoort. Met misschien een racelicentie in het verschiet!
Donkervoort D8 GTO 40 Spa
Events & services
Donkervoort monteurGeen geslaagd event zonder een plezierige service en persoonlijke aandacht voor uw wensen. Daar zet ons Events-team zich voor in. Ook wat uw Donkervoort betreft. Full service staat daarbij voorop; persoonlijk, snel en vriendelijk.

Van transport van uw Donkervoort en technische support, tot coaching, exclusieve Donkervoort pitboxen op circuits, gerieflijke hotelkamers en sfeervolle diners. Aan alles wordt gedacht, voor een zo plezierig en ontspannen mogelijke deelname. In groepsverband of individueel, want ook dat is mogelijk.

In het nieuwe jaar onthullen we alle details. Bekijkt u in de tussentijd gerust de Events & Experiences kalender op onze website. Voorinschrijvingen is uiteraard al mogelijk.

Een greep uit de aankomende events

Donkervoort Endless Summer
Zaterdag 7 & zondag 8 maart 2020
Locatie: F1 Circuit Barcelona Catalunya (E)

Exclusive Track Day // Zandvoort
Maandag 16 maart 2020
Locatie: F1 Circuit Zandvoort (NL)

Donkervoort Factory Tour
Zaterdag 28 maart 2020
Locatie: Lelystad (NL)

KNAF Coureurslicentiecursus
Vrijdag 3 & zaterdag 4 april 2020
Locatie: Racepark Meppen (D)

Track Day // Bilster Berg
Zaterdag 4 april 2020
Locatie: Bilster Berg Drive Resort (D)

Donkervoort Ambassador Tour
Woensdag 6 mei – maandag 11 mei 2020
Locatie: Noord-Italië & Zuid Frankrijk

SAVE THE DATE // DONKERVOORT SPECIAL EVENT
Zaterdag 23 mei 2020 - Locatie: Lelystad (NL)
Donkervoort D8 GTO 40 rzij race