Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dubbel winterplezier in Wagrain-Kleinarl

SalzburgerLand8-11-15. Wagrain-Kleinarl ligt midden in het SalzburgerLand en maakt deel uit van Salzburger Sportwelt en Ski Amadé.

 

 

In Wagrain-Kleinarl staan supermoderne liften, absolute sneeuwzekerheid, prachtige pistes en honderden pistekilometers in alle moeilijkheidsgraden tot je beschikking.

Salzburgerland Overview Absolutpark

Nieuwe G-LINK WAGRAIN
DE G-LINK WAGRAIN skilift verbindt de 2 skibergen Grafenberg & Grießenkareck, die tegenover elkaar liggen. De indrukwekkende skilift zweeft over het dal, waardoor men snel en comfortabel van het ene naar het andere skigebied gebracht wordt. www.g-link.at 

Wagrain G LINK Wagrain Ozlon

Dubbele winterstart – Winteropening 12 december 2015
Het nieuwe winterseizoen start op 12 december met een spetterend openluchtconcert met de 3 artiesten Tagträumer, Sarah Connor en Conchita Wurst.

Wagrain Winterstart2015

RedBull Crashed Ice – Riders Cup
Op 19 december 2015 vindt de tweede editie van de Riders Cup, die plaats vindt binnen de "Red Bull Crashed Ice - Ice Cross Downhill WorldChampionShip" plaats. Volop adrenaline Klaar voor de start, springen en…vliegen maar. Skiërs en snowboarders, op de piste of in vrij terrein, vinden hier dé kick waar ze naar op zoek zijn. Het Absolut Park is de perfecte plek om de gekste trendsporten uit te oefenen. Dit snowpark is met 1,5 km de langste van Europa.

Wagrain RedBullCrashedIceRidersCup

Samen met de kinderen
In Wagrain-Kleinarl zullen je kinderen zich geen moment vervelen. Sneeuw zorgt altijd voor het grootste plezier. Professionele skileraren leren de kinderen hun eerste bochtjes, terwijl de ouders zich op de moeilijkere pistes wagen. Na een drukke dag in de sneeuw is niets leuker dan samen nog even met de rodel naar beneden te sjezen.

SalzburgerLand

Dubbel ontspannen: Wasserwelt Wagrain
Buiten de piste zorgt ‘Wasserwelt Wagrain’ met een oppervlakte van 1000 m² voor extra ontspanning Dit waterparadijs heeft een aangename temperatuur van 30 graden, zowel binnen als buiten, en tal van coole en snelle waterglijbanen. Een waterparadijs voor kinderen en volwassenen. Na een dag in de sneeuw kan je heerlijk ontspannen in de royale saunawereld van het complex. Even tijd voor jezelf. www.wasserwelt.at 
Badkleding: nieuw sind vorige winter is een exclusief saunagedeelte speciaal voor gezinnen en mensen die liever in badkleding van de biosauna, stoombaden etc. gebruik willen maken. 

Wagrain Wasserwelt

Meer informatie: www.wagrain-kleinarl.at 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens