Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

MIJN VAKANTIE

Valsugana Castel Pergine bergWil jij jouw vakantieverhaal delen met de lezers van AB-magazine? Schrijf dan je ervaringen op en stuur die met foto's naar de redactie.

 

Lekker een weekje naar Spanje of Griekenland. Een mooie busreis door Italië. Met de auto langs wijngaarden in Frankrijk. Op de motor over de Alpen. Of zoek je het verderop? In Amerika, Japan, Zuid-Afrika of op de Bahama's.

Valsugana Passo Manghen meertje

Laat anderen meegenieten van jouw vakantie en toon je schijftalenten op www.ab-magazine.nl. Maak een verhaal over je belevenissen in binnen- of buitenland. Stuur je tekst en daarbij een aantal foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de redactie gaan we jouw verhaal bewerken om het vervolgens op de website te zetten. Het mag een lange tekst zijn met veel foto's, maar nog liever een kort en bondig verhaal met enkele fraaie platen erbij.

Suriname rivier

De redactie behoudt zich het recht voor de tekst in te korten als het echt te lang wordt. Mocht je kritiek hebben op de verblijfplaats waar je bent geweest of anderszins dan is het toegestaan in normale bewoordingen je mening te geven. Onbillijk taalgebruik zal worden geschrapt. Foto's die aanstoot kunnen geven worden niet geplaatst.

Champagne wijngaarden 2013

Arie Blokland

We starten deze nieuwe rubriek met een reisverhaal van Marjo Muntjewerf op Curacao. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens