Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Schaatsers Team JustLease.nl in hybride Toyota's

Topschaatsers Team JustLease in hybride Toyota27-8-17. Toyota met RAV4, C-HR en Yaris officiële hybride ‘car supplier’ van succesvolle schaatsploeg.

 

 

Toyota importeur Louwman & Parqui heeft aan alle acht schaatsers van de Nederlandse schaatsploeg Team JustLease.nl een nieuwe Toyota overhandigd, onder wie olympisch kampioene Ireen Wüst. Toyota is de officiële ‘car supplier’ van het succesvolle schaatsteam waarvan www.Justlease.nl de hoofdsponsor is.

Topschaatsers Team JustLease in hybride Toyota

Topschaatsster Ireen Wüst mocht de sleutel in ontvangst nemen van een gloednieuwe Toyota RAV4 Hybrid terwijl Nederlands en Europees kampioen allround Jan Blokhuijsen en aanstormend talent Antoinette de Jong na afloop van de overhandiging weg mochten rijden in een nieuwe Toyota C-HR Hybrid – de populaire crossover van Toyota.

Beter voor het milieu
Ireen Wüst: “Ik ben erg blij met m’n nieuwe Toyota RAV4 Hybrid. De auto rijdt erg prettig en ik vind het een mooi model. Het is een lekker ruime auto waar ik al mijn spullen gemakkelijk in mee kan nemen; zelfs mijn fiets past er goed in. Het plezierige aan mijn hybride Toyota is bovendien dat ik deze zelf nooit hoef op te laden omdat de auto dat zelf doet. En het is natuurlijk beter voor het milieu.”

Toyota RAV4 rv

Feestelijk uitgereikt
Onlangs werden alle hybride Toyota modellen feestelijk uitgereikt op Sportcentrum Papendal, hét topsporttrainingscentrum van Nederland. Afgelopen weken trainde het team op Papendal om zich voor te bereiden op het nieuwe schaatsseizoen dat in oktober begint. Hierbij staat alles in het teken van de Olympische Winterspelen die in februari 2018 gehouden worden in Pyeongchang, Zuid-Korea. De aflevering vormde een welkom moment van ontspanning tijdens het trainingskamp.

Toyota Yaris Hybrid 2017 lv

Nieuwste Yaris Hybrid
Collega-schaatsers Melissa Wijfje, Jos de Vos, Konrad Niedźwiedski, Marcel Bosker en Thomas Geerdinck stapten in de nieuwste Yaris Hybrid. Coach Rutger Tijssen nam ook een Toyota RAV4 Hybrid in ontvangst. Zijn assistent Wouter Olde Heuvel koos voor de onderscheidend gelijnde Toyota C-HR Hybrid.

Toyota C HR rv

Hybride rijden
“We zijn erg happy ‘car supplier’ te zijn van dit topteam. Toyota is wereldwijd de absolute marktleider op het gebied van hybride auto’s en het team gaat dan ook hybride rijden. Dat betekent zónder stekker tot wel 50 procent van de tijd elektrisch rijden. Dat is niet alleen puur comfort, het is ook nog eens goed voor het milieu. Eigenschappen die de sporters erg waarderen”, aldus Willem Verschuur, General Manager Marketing van Louwman & Parqui.

Belangrijk rustpunt
“De auto is een belangrijker onderdeel voor de atleten dan je wellicht denkt”, aldus Paul Wassenaar, manager bij JustLease. “Naast dat ze veel kilometers moeten rijden voor alle trainingen en wedstrijden, vormt het ook een belangrijk rustpunt in hun dagelijkse patroon. Het is eigenlijk de enige plek waar de atleet even op zichzelf is en even niets moet. Zelfs slapen hoort namelijk bij een goede voorbereiding. Een goede auto en service zijn dus heel belangrijk.”

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens