5 unieke accommodaties voor grote groepen van Natuurhusje.nl

8-5-22. Voor de hoognodige ontspanning is niks fijner dan er even tussenuit gaan met vrienden of familie. Of je nu wilt wandelen in de Belgische Ardennen, wilt uitwaaien aan de zee van IJmuiden of tot rust wilt komen op de Veluwe.
Natuurhuisje-22-IJmuiden.jpg

Een geschikte plek vinden waar iedereen kan samenkomen kan soms een uitdaging zijn. Daarom deelt Natuurhuisje.nl (https://www.natuurhuisje.nl/) vijf unieke accommodaties in Nederland en België waar er meer dan genoeg plek is voor het hele gezelschap.

Ultiem familieweekend in Epe
Gebouwd in de 19e eeuw, een karakteristieke uitstraling en middenin een bosrijke omgeving. Deze ruime villa zorgt er echt even voor dat je ver weg van de massa bent. Binnen vloeit de romantische sfeer door het hele huis, waar met ruimte voor maximaal 14 personen plek is voor de hele familie. Tijdens de warme zomerdagen leent de ruime tuin zich voor diners met het hele gezin. Kinderen kunnen zich uitrazen in de groene tuin, terwijl de ouders tot rust komen onder het genot van een drankje. Met een beetje je geluk zie je ook wilde herten langslopen!
Natuurhuisje-22-Epe.jpg

Middenin de natuur in Wibrin
In het hart van de Belgische Ardennen ligt dit knusse natuurhuisje. Het huisje ligt vlakbij het dorp Achouffe, direct aan de fiets- en wandelpaden in de Vallée des Fées. Wandel door de weidse landschappen, bossen en heuvels en kom helemaal tot rust. Neem na deze actieve dag in de natuur plaats aan een van de picknicktafels in de tuin. Steek de barbecue aan en neem een koud drankje in de hand. Oftewel, de zwoele zomeravond is compleet!
Natuurhuisje-22-Wibrin.jpg

Geniet van het buitenleven in St. Geertruid
Dit verborgen juweeltje ligt middenin het weidse van Mescherhei. Het Scandinavische design zorgt voor een moderne, hippe uitstraling. Met een ruime eetkamer, zeven slaapkamers en zeven badkamers is er plek voor het hele gezelschap. Neem plaats aan de ruime eettafel in de tuin of bij de vuurkorf wanneer de zon langzaam ondergaat. Dit verblijf zorgt gegarandeerd dat je van het buitenleven kunt genieten met het hele gezelschap.
Natuurhuisje-22-Geertruid-ext.jpg
Natuurhuisje-22-Geertruid-int.jpg

Hedendaags design in Ellezelles
Luxe en design komen samen in deze hedendaagse boerderij. Van het gebruik van natuurlijke materialen tot diverse design meubelen – de boerderij is compleet gerestaureerd met oog voor elk detail. Met één voetstap uit de boerderij wandel je tussen de landbouwgronden en kleine bosschages. Gelegen in de Ellezelles streek is de boerderij een startpunt van vele wandel- en fietsroutes in het hart van Pays des Collines. Wedden dat je na een weekend in deze boerderij uitgerust terugkomt?
Natuurhuisje-22-Ellezelles.jpg

Achter de duinen in IJmuiden aan zee
Middels een verscholen bospad kom je aan bij deze verscholen houten villa. Het familiehuis wordt omgeven door een riante tuin, waar alles aanwezig is voor de kinderen. Van een volleybalveld tot een trampoline. Ook voor de ouders is er alles aanwezig: leef je uit op de bbq of relax in de hangmat. Erop uit? Met slechts 20 minuten fietsen kom je aan bij het strand van IJmuiden. Of maak een strandwandeling over het strand van Bloemendaal aan Zee op 30 minuten fietsen van het huisje. Combineer het beste van het bos en strand tijdens een bezoek aan dit familiehuis! (Zie foto helemaal boven)