Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bretagne geeft je 10 werelden in één regio

Bretagne Molene archipelBretagne Milliau eiland11-3-17. Bretagne is een veelzijdige regio. Ontdek 10 verschillende bestemmingen.Saint Malo - Baai van Mont Saint-Michel
Het grootste getijdenverschil van Europa doet het zeelandschap voor je ogen veranderen. Een bijzonder fenomeen! Ook bewonder je hier schitterend erfgoed en uitgestrekte coulisselandschappen.

Bretagne Saint Malo

Baai van Saint-Brieuc – Paimpol – de Kapen
Bijzondere landtongen en kliffen, afgewisseld met zandstranden en een steeds weer andere lichtinval… De natuur is hier overweldigend!

Bretagne Cap Frehel

Roze Granietkust - Baai van Morlaix
Een unieke kustlijn met bijzonder gevormde rotsformaties in roze kleuren, waarlangs vogels en dolfijnen zich graag laten zien en de typisch Bretonse religieuze bouwwerken (enclos paroissiaux) te vinden zijn.

Bretagne Milliau eiland

Brest Terres Océanes
Het ‘einde van de wereld’ biedt ongerepte eilanden, spectaculaire rotsen en verborgen riviermondingen (abers). De kust biedt bijzondere uitzichten en veel aanbod voor watersporters.

Bretagne Raz

Het Hart van Bretagne – Kalon Breizh
Kalon Breizh, “Welkom in het hart van Bretagne”! Een heuvelachtige streek vol valleien, bossen, rivieren en kanalen, rijk aan tradities en vol van moderne Bretonse cultuur.

Bestemming Brocéliande
Brocéliande is doordrongen met de legendes van Koning Arthur, Merlijn de tovenaar en vele anderen. De historische plaatsen en mysterieuze bossen betoveren haar bezoekers.

Bretagne Broceliande
Rennes en de toegangspoorten van Bretagne
Dynamiek, optimisme en cultuur, dat is wat je in dit gebied vindt. Samen met de historische grensdorpen vormt Rennes de sfeervolle “toegangspoort” naar Bretagne.

Quimper Cornouaille
Deze authentieke streek is een paradijs voor surfers. De bijzondere landschappen vormen al eeuwen een bron van inspiratie voor kunstenaars.

Bretagne Briere

Zuid-Bretagne – Golf van Morbihan 
De ontspannen sfeer in de Golf van Morbihan is ideaal voor het verkennen van de eilanden, het doorgronden van de geheimen van de menhirs en het flaneren langs de havens.

Bretagne Molene archipel

Bretagne Loire Océan
Van uitgestrekte moerassen en langgerekte zandstranden tot enorme cruiseschepen: hier is alles groot. Een gebied dat zich goed op de fiets, te voet of vanaf het water laat ontdekken.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens