TrueBike Base smart indoor-trainingsfiets van TrueKinetix

7-12-22. TrueKinetix, de innovatieve producent van smart indoor trainingsfietsen uit Hillegom, introduceert de TrueBike Base.
TrueBike-Base-22-Olympisch-kampioene-Anna-van-der-Breggen.jpg

 

De TrueBike Base is het handzame, voordelige broertje van de TrueBike en de kleinste indoorfiets ter wereld. Beide TrueBikes wekken hun eigen energie op. Aansluiting op het elektriciteitsnet is dus overbodig. 
TrueBike-Base-22-rzij.jpg
De TrueBike Base werkt op precies dezelfde manier als de internationaal onderscheiden TrueBike, die in samenwerking met de TU Delft en TU Eindhoven is ontworpen. Het nieuwe type is dus ook een op robotica gebaseerde smart-trainer die indoor trainen doet voelen als buiten fietsen. Het verschil: de TrueBike Base is kleiner en wordt geleverd zonder beeldscherm. Om de prestaties en rijkheid aan trainingsdata toch inzichtelijk te maken, bedacht TrueKinetix een app die je eenvoudig kunt koppelen aan de fiets. De TrueBike Base kun je ook aansluiten op Zwift, Rouvy en alle andere online trainingsplatforms. 
TrueBike-Base-22-ra.jpg
De smart-bike is tot het eind van het jaar te koop voor een introductieprijs van 2995 euro. Daarmee is hij 800 euro goedkoper dan zijn grote broer. De TrueBike Base wordt verkocht via https://truekinetix.com/ en dertig gespecialiseerde dealers in Nederland en Vlaanderen.