Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Vakantiebeurs 2018 logo datumVakantiebeurs 2018 vol verrassende activiteiten

21-10-17. Van 10 tot en en 14 januari 2018 barst in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste vakantie-evenement van Europa weer los.

 

 

Hier begint voor velen de vakantievoorpret. Bezoekers kunnen zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld. Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. Locals zijn op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

Vakantiebeurs Thailand

Experience hal
Nieuw dit jaar is de Experience hal; een inspirerende zone met een multimediatheater, virtual reality-straat, beach café, duiktank, foodtrucks, Ibiza hippiemarkt en live entertainment. In de verschillende theaters worden presentaties en workshops van onder andere verkeersbureaus en reisorganisaties gegeven.

Vakantiebeurs meiden

Night at the Vakantiebeurs
Ook nieuw is dat de Vakantiebeurs dit jaar op zaterdag langer open is voor een heel nieuw concept 'Night at the Vakantiebeurs'. De stands zullen open zijn tot 20.00 uur, de Experience hal (hal 9) blijft geopend tot 22.00 uur. Hier geniet de bezoeker van een aantrekkelijk programma van activiteiten, eten, drinken en multicultureel entertainment; een avond uit om alvast in de vakantiestemming te komen.

Vakantiebeurs kampvuur

Citytrips
Het Urban terras is een nieuwe zone voor citytrips. In een urban vibe vindt men de aanbieders van stedenreizen en de city consults van Time to Momo. Uiteraard zijn hierbij de lokale experts en schrijvers van de reisgidsen aanwezig.

Vakantiebeurs overzicht

Actief, Fiets en Wandel Zone
In de Actief, Fiets en Wandel Zone staan organisaties en bestemmingen voor actieve vakanties, Ze zijn gegroepeerd rond een uitgebreid e-bike fietsparcours, een 'actief'-plein met reisspecialisten en een groene picknick-zone met horeca.

De openingstijden voor de vakdagen zijn:
De Vakantiebeurs (consumentendagen) vindt plaats van 10 t/m 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Openingstijden voor bezoekers zijn:
Woensdag 10 januari:10.00 - 17.30 uur
Donderdag 11 januari:10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 12 januari:10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 13 januari:10.00 - 20.00 uur
Zondag 14 januari:10.00 - 17.30 uur
Voor meer informatie zie www.vakantiebeurs.nl. Volg ons via @DeVakantiebeurs en Facebook

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens