SnowWorld Landgraaf nodigt snowboarders uit voor Mystery Series

Snowworld-Burton-series-22-Landgraaf.jpg30-11-22. Onder de naam 'Mystery Series' organiseert Burton in 21 wintersportgebieden evenementen op zogenaamde 'banked slalom' pistes voor iedere snowboarder.

 

Centraal staat de liefde voor snowboarden en het vieren van de bijzondere connectie die snowboarders overal ter wereld voelen. Naast wintersportgebieden in Noord Amerika, Azië en Nieuw Zeeland, strijkt de caravaan ook neer in diverse Europese gebieden, waaronder in het Limburgse Landgraaf op zaterdag 3 december waar prijzengeld en Burton boards te winnen zijn in diverse leeftijdscategoriën.
Snowworld-Burton-series-22-logo.jpg

"We willen snowboarden voor iedereen toegankelijk maken en focussen op inclusiviteit and bereikbaarheid door samen te werken met wintersportgebieden die onze liefde voor snowboarden delen. Professionele athleten die meedoen aan het evenement kunnen een nieuwe generatie inspireren. Hen samenbrengen in een sfeer van gelijkheid tussen alle niveaus, waar plezier centraal staat, dát is wat de Mystery Tour zo uniek maakt", aldus George Burton-Carpenter.

Remko Klein, Commercial Director van SnowWorld vult aan; "We zijn trots dat Burton gekozen heeft om de Europese tour bij ons in Landgraaf te starten. We hebben hard gewerkt aan het aanleggen van een slalomtraject met 'kom bochten' zodat er een strak en uitdagend 'banked slalom' parcours klaarligt. Het is heel bijzonder dat hier zowel de pro's als de recreant elkaar kunnen inspireren tijdens één evenement. Dat onderstreept hoe bijzonder de snowboard-cultuur is."

Prijzengeld en Burton materialen te winnen
Snowboarders van alle leeftijden en op alle niveaus mogen deelnemen aan het evenement op zaterdag 3 december in SnowWorld Landgraaf door zich vooraf te registreren via https://burtonmysteryserieslandgraaf.splashthat.com/. Het programma begint om 11.00 uur en om 18.30 worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars in diverse disciplines. 

Europe Mystery Tour

Dec 3 SnowWorld Landgraaf, Landgraaf, Netherlands

Jan 29 Avoriaz, Morzine, France

Feb 4 Arosa Lenzerheide, Graubünden, Switzerland Mar 11 Kläppen, Sälen, Sweden

Mar 18 Sveitsi, Hyvinkää, Finland

Mar 26 Flachauwinkl, Salzburg, Austria

Apr 29 Solheisen, Grøndal, Norway