Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

800 toertochten voor auto en motor op 1 USB stick

VTO USB haarspeldbochten20-3-17. VTO biedt een USB stick aan waarop Tom Boudewijns ruim 800 toertochten in Europa heeft verzameld.

 

 

Tom Boudewijns van VTO (Vrije Touring Organisatie) heeft 42 vakantiereizen en ruim 800 toertochten voor motorrijders en automobilisten verzameld op één USB stick. "Met deze USB stick ga je vele tientallen jaren genieten van al je toekomstige vakanties en mooie tochten door heel Europa,"aldus de maker, die de USB stick aanbiedt voor €49,-.

VTO USB Inlay

Tom legt enthousiast uit: "Stel je eens voor: 42 vakanties in acht verschillende landen die door mij de afgelopen 25 jaar zijn uitgezet. Via de mooiste weggetjes en langs heel veel bezienswaardigheden toer je naar je bestemming. Natuurlijk zijn er vanaf je vakantieadres ook mooie toertochten uitgezet, net als op de terugreis. Zelf je vakantie samenstellen, lang of kort, alles kan.

VTO USB Erdinger

Hou je meer van dagtochten, dan is dit ook je kans. Ruim 800 mooie toertochten door twintig verschillende Europese landen, ze staan allemaal op deze geheugenstick, waarvan de meeste door mij zijn uitgezet en gereden. Het enige wat je moet doen is de route(s) vanaf de stick opslaan en in je navigator laden. 

VTO USB Heusden

De keus is vervolgens aan jou, wil je overnachten in een hotel, pension, camping of in je camper, alles is mogelijk. Doordat de vakantiebestemmingen op mooie bekende plekjes liggen, zal op goed geluk bivakkeren geen probleem zijn. Stel zelf je vakanties vast en ga genieten, goedkoper en mooier kan het niet. 

De tochten die op de stick staan kunnen zowel met de motor, met de auto en met de fiets gereden worden. Als een tocht hetzelfde begin- en eindpunt heeft, kun je op elke gewenste plaats de tocht beginnen, je komt dan weer automatisch bij het beginpunt.

VTO USB Furka

De geheugenstick is een uniek exemplaar, een persoonlijk werk, waarop bestanden staan die geschikt zijn voor bijna alle navigatiesystemen. Als je de stick via de computer opstart, kun je de bestanden gdb, gpx, itn en gpx tracks downloaden. Met deze bestanden kun je onder andere met Garmin en TomTom navigatie de tochten rijden.

Je kunt ze gebruiken voor de nieuwere Garmin met het geheugenkaartje. Voor oudere Garmin modellen door ze rechtstreeks in de navigator te laden. Voor de oudere TomTom modellen voor in het ITN mapje. Het is wel aan te raden om ze eerst te herberekenen. Converteren met ITN Converter naar andere systemen is ook mogelijk, onder andere naar de iPhone Navigon."

VTO USB haarspeldbochten

Hoe werkt het in de praktijk, heel eenvoudig.
Je schuift de stick in de computer en je hebt de keus uit twee mapjes: “VTO Vakanties” en “800 Toertochten”.
Er verschijnt een overzicht met alle landen.
Kies daar het gewenste land en de gewenste vakantie of de toertocht.
Vervolgens heb je de keus uit de verschillende bestanden per tocht.
Als extra zijn er mapjes met plattegronden, beschrijvingen en foto’s toegevoegd.
Klik met de rechter muisknop op het gekozen bestand en sla het op in de computer.
Sluit de navigator op de computer aan en vervolgens "Routes laden en toeren".

Deze unieke Memorystick is te koop voor € 49,-.
VTO USB stickDe verzendkosten binnen Nederland betalen wij.
Verzendkosten voor België zijn € 5,-.
Laat deze unieke kans niet voorbij gaan en bestel.
Meer informatie over de USB stick en de manier van bestellen vind je op http://www.vtotc.nl/?action=viewArt&cid=238&aid=1038&lid=1&next=1.
Meer informatie over VTO en de vele reizen en toertochten staat op http://www.vtotc.nl/

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens