Delta Wines mede-eigenaar van Rock 'n Rolle wijnen

Delta Wines Rock Nrolle 21 poster10-1-21. Wij zijn bijzonder trots te informeren dat Delta Wines mede-eigenaar is geworden van Rock 'n Rolle. De intentie is met het merk een jonge generatie liefhebbers te binden.

 

 

Samen met het gerenommeerde wijnhuis Badet Clément en oprichters Lars Kalkdijk, radio DJ Gerard Ekdom en kunstenaar Selwyn Senatori zullen wij dit rebelse wijnmerk de komende jaren verder gaan uitbouwen.
Delta Wines Rock Nrolle 21 tekening

Lars Kalkdijk (mede-eigenaar Rock 'n Rolle) motiveert zijn keuze als volgt:
“We hebben altijd geloofd dat het merk een groot potentieel heeft. Samenwerken met deze twee toonaangevende bedrijven is iets waar we erg trots op zijn. We hebben genoten van een geweldige opstartfase en we zijn er van overtuigd dat we dit de komende jaren zullen uitbouwen. We kijken er naar uit om, samen met onze nieuwe strategische partners, de krachten te bundelen, nieuwe markten te veroveren en het merk verder te ontwikkelen.”
Delta Wines Rock Nrolle 21 tekening

Dennis Suikerbuik (Director of Sales & Marketing Delta Wines):
"We zijn verheugd dat we als Delta Wines B.V. de kans hebben gekregen om een belang te nemen in Rock’ n Rolle, en met de geweldige partners het merk Rock 'n Rolle naar een hoger niveau te tillen. We koesteren de waardevolle tradities in de wijnmarkt, maar zijn er ook sterk van overtuigd dat innoveren noodzakelijk is om een jongere generatie wijnliefhebbers aan ons te binden. Rock ’n Rolle heeft alles in zich om dat te doen, in Nederland en ver daarbuiten."